Sådan får du styr på belysningen i dit hjem

Kvinde strikker i seng med lys

Man kan indrette sit hjem på mange forskellige måder og i mange forskellige stilarter. Men uanset hvordan man indretter sit hjem, så skal man bruge lys. Belysning er noget alle skal bruge og derfor findes der også et hav af forskellige muligheder for belysning til hjemmet. Nogle måder er meget gammeldags og old Fashion og andre er det nyeste indenfor teknologien.

Forskellige måder at vælge belysning til ens hjem på

Når du skal vælge belysningen til dit hjem, så skal du overveje om du er til gammeldags og traditionelle lamper, hvor du tænder på en stikkontakt eller om du mere er til de nyere måder at styre belysningen på. I dag kan man nemlig både få de normale lamper hvor du styre lampen med en tænd og sluk funktion, men du kan også få et system hvor du kan styre det hele fra en fjernbetjening. Specielt den sidste løsning er blevet vældig populær og kaldes smart home.

Med et smart home system kan du simpelthen styre alt belysningen i det hjem med en fjernbetjening. Du kan derfor nemt tage fjernbetjeningen med dig rundt i huset og styre lyset efter behov, der hvor du befinder dig. Det vil også sige, at du kan gå i seng og så først slukke alt lyset når du ligger i din seng. Du kan dermed også nemt tænde for lyset i dit hus fra din seng af. Så når du vågner, så tager du blot fjernbetjeningen og tænder for lyset. Du behøver derfor ikke famle dig rundt i mørket og lede efter stikkontakter længere.

LED lys og LED lysbånd

Specielt mange børn og unge er vilde med det lys som et lysbånd giver. Med et lysbånd kan du også ofte styre lyset med en fjernbetjening og du kan derfor også ofte skrue op og ned for dit lys med et lysbånd.

Derudover giver det et fedt og ungdommeligt udtryk på værelset, hvis i vælger lys med lysbånd. Mange lysbånd i dag kan også skifte farver, således at lyset kan skifte til alle mulige farver. I kan dermed få lys i både rød, grøn, blå og gul og så videre. Det er der rigtig mange børn og unge som synes er sjovt. Med et lysbånd kan i derfor også holde sjove børnefødselsdage med det farverige lys.

Udendørsbelysning

Lyset udenfor dit hjem er selvfølgelig også en del af belysningen af dit hjem og er også noget som man skal tænke over. Vil du have en udendørs lampe med solceller i? sådan at den giver lys når solen er gået ned og ikke skal bruge strøm? Eller vil du hellere have lys der tændes og slukkes efter bevægelse?

Ja muligheder er mange og der er derfor noget til enhver smag. Også belysningen udendørs kan nu laves så smart, at du kan styre den med en fjernbetjening præcis ligesom med smart home systemet. Du kan derfor også manuelt tænde og slukke lyset udendørs, selvom du står inde i din stue.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *