Altaner giver dig en ekstra dejlig udsigt

Stå på din altan om morgenen, nyd en kop kaffe og udsigten (foto minaltan.dk)
Stå på din altan om morgenen, nyd en kop kaffe og udsigten (foto minaltan.dk)

Der kan være smukt indefra stuevinduet. Himlen går i et med sollyset og spreder et magisk mangefarvet skær. Men du mangler en ekstra dimension. Når du nu bor på sjette sal i din opgang, ville det være fantastisk at kunne stille sig ud midt mellem himmel og jord på en altan. Men du har ingen altan.

Altaner er ellers lette at sætte op. De kan være store, de kan være små, de kan passe præcis til det rum, som du gerne vil have en udgang fra. Altaner er en meget simpel måde, hvorpå du kan få et helt nyt rum til din lejlighed.

Hvis du bor i hus, er der naturligvis også gode muligheder for at få en altan sat op. Det er faktisk nøjagtigt det samme, der gælder, det er endda en smule lettere. Du skal blot beslutte dig for, hvor du vil have din altan skal sidde på huset.

Får et rum med højt til loftet

Der er noget helt særligt ved at have en altan. Det er ikke ligesom at stikke hovedet ud ad vinduet. Nej du er faktisk udenfor, selvom du er hjemme i dit eget hjem. Med en altan får du en minihave til din lejlighed. Med din altan får du et ekstra privat værelse med højt til loftet til dit hus.

Uanset hvilket form for hjem en altan bliver koblet på, så er det en gevinst for hjemmet. Altaner kan være store, de kan være små. Det vigtigste er, du vælger en, der passer til dit hjem.

Med en stor altan er der både plads til middagsselskaber, tørre stativer og barnevågne. Med en lille altan har du muligheden for at trække frisk luft og lufte dynen under udendørs hjemmelige omstændigheder.

Vælg den altan, du allerhelst vil have.

Se et udvalg af altaner hos minaltan.dk
Find mere inspiration til altaner og balkoner her:

Balkon: Et dejligt sted at være i huset

En altan er et rum i det fri

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *