At have en elevationsseng er sand luksus i tilværelsen

Seng (foto: dunlopillo.dk)
Seng (foto: dunlopillo.dk)

Det kræver i virkeligheden ikke alverden af fantasi, at forestille sig hvad det er som gør at en elevationsseng, kan være med til at forsøde tilværelsen bare en anelse. De fleste af os har nemlig nok prøvet hvordan det er, at ligge og bakse med puden, når den ikke lige passer helt perfekt som vi ønsker, når der skal ses TV fra sengen. Får man derimod en elevationsseng, kan man vinke farvel til disse irritationsmomenter, da det pludselig er meget lettere at manipulere den måde man ligger på.

 

Plads til lidt af det hele

Noget af det sjove og lidt kuriøse omkring elevationssenge er, hvordan de er bygget op. Man kunne jo godt forestille sig, at en elevationsseng bestod af nogle motorer og en ramme med nogle hængsler, men helt så simpelt er det ikke. Sengen er nemlig meget ofte delt ind i to stykker, således begge brugere af en dobbelt elevationsseng kan få det som de vil. Det er nok ligesom det er med dobbeltdyner, at det er nemmere at undgå kontroverser, hvis blot man kan få lov at bestemme selv.

 

Der er i virkeligheden ikke noget særlig revolutionerende i elevationssenge. Der er blot tale om en relativt normal seng, som blot er blevet opgraderet med en ramme, som har to eller tre forskellige led som kan justeres ved hjælp af en elektrisk servo-motor. Tilsammen giver det dog en helt ubeskrivelig god mulighed for at indstille lige som man vil. Er man avislæser kender man helt sikkert til ønsket om, at kunne komme lidt op at sidde i sengen, når man lige skal have styr på de vigtigste overskrifter af søndagsudgaven. Det bliver som en dans på roser med en elevationsseng.

 

En elevationsseng behøver ikke kun at være for luksus

Selvom langt de fleste af os, med rette, forbinder elevationssenge med luksus, så er det altså ikke givet at alle har en elevationsseng af de årsager. Det kan også skyldes, at man har dårlig førlighed, og blot ønsker sig bedre muligheder for at komme ind og ud af sengen.

 

På www.dunlopillo.dk kan du finde en lækker elevationsseng

 

kig også med herinde:

Elevationsseng giver nye nydelser i de bløde lagener

En sovesofa er et smart alternativ, hvis man mangler plads

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *