Brug din kalender til motivation og støtte

Hold styr på planerne med en kalender på kontoret (foto: kontorting.dk)
Hold styr på planerne med en kalender på kontoret (foto: kontorting.dk)

En kalender er uundværlig til at bevare overblikket over vigtige datoer og arrangementer, man skal til. Et hurtigt kig i kalenderen vil som regel fortælle, om man har planer det kommende stykke tid, og man vil derfor ofte bruge sin kalender til at orientere sig, når dagen begynder. Hvad de fleste ikke tænker på er dog, at man kan bruge sin kalender til mange andre formål end blot at holde styr på dage og tider.

 

Din kalender kan blive din træningspartner eller din samvittigheds stemme

Træner man til et halvmaraton, kan det være svært at motivere sig til at snøre løbeskoene og komme ud i det danske landskab, hvor vejret ikke altid er lige godt. Man kan måske hurtigt finde på en anden ting at bruge sin tid på, og det ender måske med, at man gør noget helt andet, som ikke kommer en til gode, når man skal deltage i løbet. Har man ikke en træningspartner, der også skal til samme løb, kan man godt mangle lidt motivation på de dage, hvor man ikke rigtig gider. Her kommer en god kalender ind i billedet.

 

Hold styr på mange muntre minder

Hvis man laver et træningsprogram, er der typisk tale om intervaller med træning og hviledage, hvor man ikke skal foretage sig noget. Skipper man først en løbetur, er man nødt til at træne på sin hviledag, og pludselig er hele systemet ødelagt. Derfor er det smart at notere sig i sin kalender, hvilke dage, der skal løbes på, og hvilke, der med god samvittighed kan tilbringes på sofaen. Går man endnu mere op i det, kan man ofte notere sig, hvor lang tid, man brugte på en bestemt rute på dagens løbetur, så man senere hen kan kigge sin kalender igennem og holde øje med ens forbedring, som ellers kan være lidt svær at sætte ord på.

 

Køb en kalender på kontorting.dk

 

Find mere herinde:

Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for farvepatroner

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *