Elevationssenge – få mere ud af din seng

Elevationssenge er til alle (foto dunlopillo.dk)
Elevationssenge er til alle (foto dunlopillo.dk)

Nogle tror, at elevationssenge kun er for gamle mennesker, men der tager de vist fejl. Ja måske har du kun set den hos din mormor og morfar, men de er rent faktisk meget brugbare for både unge og gamle. En elevationsseng har nemlig masser af muligheder, da man kan indstille den til lige netop det, man har lyst til. Her kommer en række ting, som du kan bruge din elevationsseng til:

Sådan bruger du din elevationsseng

Først og fremmest skal elevationssengen selvfølgelig bruges til at sove i. Den er god til både en hel nats søvn men også bare til en lille hurtig powernap på 20 minutter. Det smarte ved elevationssengen er, at du kan indstille den helt præcis, som du ønsker at sove. Er du f.eks. lidt forkølet eller døjer med en slem hovedpine, kan du blot sætte hovedsiden lidt op, og på den måde lindre smerterne. På samme måde kan det være rart engang imellem lige at løfte bensiden lidt og ligge med benene lidt hævet. Du kan selvfølgelig også bare vælge at have den helt normalt liggende indstilling, og så fungerer den som en hel almindelig seng.

Find elevationssenge hos dunlopillo

Udover at sove i den, er en elevationsseng ideel til dig, der gerne vil se fjernsyn i sengen. Du kan blot sætte den op i en siddende stilling, og så kan der bruges mange timers TV kiggeri uden at få ondt i ryggen eller skulle bruge en hel masse puder for at sidde oprejst.

På samme måde kan den let bruges til dig, der gerne vil afslutte dagen med lige at læse et kapitel af en krimi, inden du falder i søvn. Læg dig blot i sengen og kør hovedsiden lidt op – nyd et kapitel i din bog, og når du har slukket natlampen, jamen så kører du blot ned igen i liggende stilling.

Læs hvordan Tempur former din nattesøvn

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *