Elevationssenge: Til dig, som elsker at bruge tid i sengen

Seng (foto: dunlopillo.dk)
Find en ny seng til hjemmet (foto: dunlopillo.dk)

Er du typen, som elsker at læse bøger, mens du ligger og flader ud i sengen? Det virker ofte som en bedre idé, end det i virkeligheden er. Der går ikke særlig længe, før kroppen bliver træt af at holde hovedet oppe, eller nakken har brug for støtte. Måske er du mere tv-typen, som elsker at flade ud i sengen med godt tv. Igen gælder det samme: Senge er ikke lavet til meget andet end at sove. Det er en elevationsseng derimod. Den er helt perfekt til dig, som elsker at tilbringe tid i sengen. Med den kan du nemlig få det hele: Den lækre bløde madras, nakkestøtte og en siddende position, så du ikke behøver at holde dit hoved oppe for at se film, læse bøger eller noget helt tredje. På den måde kan du altså med ro og mag tilbringe tid i sengen – uden din krop tager skade.

 

Elevationssenge er ren luksus

Det er både et komfortabelt og sundt valg. Og du kan få fuldt udbytte af din seng. Hvis du er sengeliggende, er en elevationsseng også et glimrende redskab. Her kan du nemlig løbende skifte position, hvilket igen er til gavn for kroppen. Hvis du godt kan lide at smække benene op, så er elevationssengen også en god løsning. Selvom der kan være praktiske årsager til at købe en elevationsseng, for eksempel uro i benene eller luftvejsproblemer, så er en elevationsseng for de fleste mennesker en ren luksus. Hvis du vil være god mod dig selv, er der ingen tvivl om, at elevationssengen er perfekt til det formål.

 

Find en seng med den rette hårdhed

Du kan også bruge den til at være god mod dig selv – eller din nærmeste – ved at servere morgenmad på sengen. Det bliver en helt ny oplevelse med en elevationsseng. Du kan sidde behageligt og nyde morgenmaden. Når du om aftenen skal se film eller læse en god bog, kan du sænke sengen, så snart du er færdig. Og vupti, så er du klar til at sove. Det kan også være en idé, hvis du har søvnproblemer – så kan du bruge en bog som soveritual. Når øjnene bliver for tunge, sænker du blot sengen. Og så sover du.

Se det store udvalg af elevationssenge her

 

Se mere herinde:

En ny seng er bestemt ikke bare en ny seng

Senge skal kunne give velvære dagen lang

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *