En ægte vin entusiast har en flot vin reol

En nem vinreol (foto traevarer.dk)
En nem vinreol (foto traevarer.dk)

For mange er vin en stor passion. Det kan eksempelvis være fordi man har fået et par flasker vin med hjem fra en fantastisk ferie, og den vej igennem er blevet interesseret i vin. Lige meget hvad, er det en stor passion at samle på vin. Derfor er det også vigtigt, at man har et godt sted at opbevare sine vinflasker, og det er ikke ligegyldigt hvilken løsning man vælger. Når man er vin entusiast ved man også godt, at det ikke bare handler om at have en masse forskellige flasker vin.

 

Vis din vin frem med en flot vin reol

Det handler også om, at have flotte vin reoler, så man kan vise vinen frem til sine gæster. Det vil også gøre det lettere for dig selv, at have styr på hvilke flasker du har, når du har dem liggende i en vin reol. Nogle vælger at have deres vin stående på et gulv et sted i kælderen, eller have dem liggende i en vin reol, som man selv har bygget. Og disse løsninger kan måske virke fine, når man lige finder på dem, men det er desværre ikke altid en god løsning. Hvis man har vinflasker stående på et gulv, kan flere ting gå galt.

 

Undgå ulykker med en sikker vin reol

Man kan for eksempel være så uheldig, at ens kælder bliver oversvømmet, hvorfor flaskerne bliver ødelagt. Måske kan børnene eller kæledyret komme til at vælte flaskerne, når de løber rundt og leger. Og hvis man har bygget en vin reol selv, kan det være at den ikke er lige så holdbar, som man lige havde troet og flaskerne derfor falder på gulvet og går i stykker. Hvis du vil undgå ulykker, der kan ende med at blive dyre, er det derfor en god ide at anskaffe dig en vin reol, der er holdbar og sikker.

Køb derfor en vin reol til dine vinflasker.

 

Få mere inspiration:

Højstole er stole, som hjemmet bliver kønnere af

Et spisebord er praktiske både til hverdag og fest

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *