En billig el radiator gør sit job effektivt og behageligt

Sæt en el radiator op (foto bauhaus.dk)
Sæt en el radiator op

Varme er vigtig om vinteren. Hvis det ikke var for varme, var der ikke så meget at hygge omkring. Der ville ikke være så mange muligheder for at finde roen og balancen i det mindste stunder. Det er vitterligt som om, at varme er med til at skabe muligheder for hyggen og for roen. Det er vitterligt, som om menneskets kroppe har brug for et fundamentalt niveau af varme og hygge, før det kan tænke høje og klare tankerne.

Tanker behøver varme

Ja, tankerne bliver reelt set bedre, når man har det varmt og behageligt. I kulde tænker man først og fremmest meget primitivt. Man tænker på at finde varmen. Det er det, der først springer frem. Det springer nok først frem, fordi det er det første problem, der skal løses. Det handler om at redde de mest fundamentale problemer, før man er i stand til at diskutere de mere filosofiske. Varme er en af de mere fundamentale problemer, der bliver nødt til at blive redegjort for. Ved at få styr på varmen, får man altså også styr på nogle andre problemstillinger, der er værd at have gjort omkring.

På vej mod de høje tanker

En billig el radiator er det perfekte middel, når man står en kold vintermorgen uden at have styr på sine tanker. Med en billig el radiator får man det, som man gerne vil have det. Tankerne får frit spil, ligesom også mulighederne bliver gjort mere nærværende. Varme foster kreativitet. Man bliver simpelthen fri som en fugl, når først man har fået det kropsligt behageligt. Det er der ikke så meget at sige til. Det handler for så vidt om at transcendere de mere fundamentale problemstillinger, før man er i stand til at kunne varetage den opgave, der er i at være et kultiveret menneske. Med varme fra en billig el radiator er man et skridt nærmere de store tanker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *