En glastavle deler og fortæller informationer og muligheder

Prøv at sætte en glastavle op og se hvad der sker (foto kontorting.dk)
Prøv at sætte en glastavle op og se hvad der sker (foto kontorting.dk)

Skal man dele informationer og andre vigtige elementer, er det vigtigt med en platform at gøre dette på. Nu om dage eksisterer så meget på det virtuelle, og det virtuelle har uden tvivl også sin ret. Der er en eller anden form for frihed i den virtuelle fortællerform, der meget nemt frigører os fra konforme strukturer, der ikke så meget løsriver fortællingerne fra traditionerne, som de egentlig bevarer dem i nogle i forvejen angivne regler. Men til tider har det analoge og det virkelig også sine fordele. For eksempel er en glastavle genial, hvis man gerne vil dele informationer med andre. For eksempel kan et møde få stor gavn af en glastavle. En glastavle er lækker og nemt at bruge. Den gør det muligt for informationer at blive delt til et møde på en nem og overskuelig måde. Samtidig er det også pærenemt at slette og redigere i oplysninger.

Ægte fortællinger

Det er vigtigt med en sådan fysisk platform for fortællinger og for informationer. Det fysiske gør det på en eller anden måde virkeligt og ægte. Hvad er det for en ægthed, vi befinder os i. Hvad er det for en særlig stemning? Det virkelig er dette fysiske, som vi kan gribe fat, og som vi på den måde kan forstå og stole på – Som en del af os selv. Vi er af hud og hår. Lidt ligesom en glastavle er af det fysiske. Det er netop derfor, at vi kan spejle os selv i en glastavle, og vi kan forstå den meget bedre til tider, end vi egentlig forstår det virtuelle. En glastavle er nemlig ægte, og den er skabt på samme jord som os.

Nem deling

En glastavle deler informationer nemt og overskueligt. Den lader mennesker forbinde sig med hinanden gennem dens smukke ydre – Et ydre af fysisk overskuelighed.

Se på en glastavle hos kontorting her: http://kontorting.dk/products/glastavler.aspx

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *