En god pude til hovedet giver en god søvn

Din hovedpude fylder meget i dit liv (foto Dunlopillo.dk)
Din hovedpude fylder meget i dit liv (foto Dunlopillo.dk)

Intet er så godt som en god seng, en god madras, en god dyne og så en rigtig, rigtig gode pude. At synke ned i en dejlig velredt seng med rene lagner og sengelinned kan næsten få den mest vågne til at falde i søvn. Når kroppen ligger sig i en god seng, så reagerer den på at slappe helt af og give slip og så er det, man sover rigtig, rigtig godt.

 

Nye puder er rene og bløde

I dette indlæg er der fokus på, hvordan man finder en god pude til hovedet. En hovedpude kan nemlig gøre en stor forskel. Tænk bare hvor irriterende, det ofte er, hvis du ikke har nogen hovepude. Nakken vil gerne have en pude til at støtte hovedet på, så man får en naturlig liggestilling i stedet for at ligge med hovedet lidt bøjet tilbage. Det næste afsnit giver dig et indblik i de mange forskellige typer af hovedpuder, der findes. Det er vigtigt, at du ikke bare købe en pude på baggrund af det du læser her, men har du bruger lidt tid på at tænke over, hvad der egentlig er vigtig for dig, og for at du sover godt.

 

En type pude der passer

Hvordan finder ud lige en pude, der passer til dig? Det gør du heller ikke bare lige. Det kan faktisk være ret svært at finde den rigtige type hovedpude. Men hvis du allerede har en hovedpude, så kan du tage udgangspunkt i den, og mon ikke du allerede har en. Hvad synes du om den? Slapper du ordentlig af, når du ligger dig på den? Hvis ikke så skal du måske vælge en, der enten er større eller mindre – eller hårdere eller blødere. Udover det findes der mange flere varianter.

Der findes en del gode hovedpuder på www.dunlopillo.dk, hvor du kan læse mere.

 

Få mere inspiration:

Topmadrasser er vigtigere end du tror. Se bare her

Dunlopillo Basic er senge til ethvert behov

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *