En halvhøj seng passer på Tyrranosaurus Rex

Et barn kan sove godt i en halvhøj seng (foto traevarer.dk)
Et barn kan sove godt i en halvhøj seng (foto traevarer.dk)

På børneværelser er det tit rodet, der hersker. Det er svært at finde orden i legetøjet efter en veloverstået jul, måske en fødselsdag og generelt et godt legetøjspolstret liv som barn.

Legetøj er der meget af. Opbevaringsmuligheder er en mangelvare.

En halvhøj seng laver om på dette, for en halvhøj seng har plads til opbevaring under sig. Og det er altså uden at den optager mere gulvplads end en almindelig seng. Halvhøje senge har den fordel, at de er hævet over jorden. Nogle hæver sig i sådan en grad, at der er plads til endnu et legehjørne. Sådanne senge kender de fleste som køjesenge. Men halvhøje senge kan også være lavere. Under dem er der plads til skuffer, kasser eller lignende opbevaringsmuligheder.

Der er ikke noget ved at lege, hvis man ikke kan finde det, man allerhelst vil lege med. Med opbevaringsskuffer under sin halvhøje seng, så ved man altid, hvor Tyrranosaurus Rex ligger puttet.

Udnyt børneværelsets gulvplads

Der er ikke noget ved et værelse, hvor der ikke er plads til at lege. I stuen larmer man, værelset er for småt, udenfor regner det, man har ikke noget regntøj. Hvor skal man gå hen?

Mange børneværelser kan med fordel indrettes anderledes, end de er indrettet i dag. Det handler om at udnytte den plads, der er. For eksempel ved at investere i en halvhøj seng, der giver plads til legetøj under sengen – uden det roder og støver og bliver gammelt og slidt.

Med en halvhøj seng er der også andre muligheder, hvis opbevaringskasserne allerede er på plads. Man kan for eksempel bruge pladsen til at indrette en hule, hvor kun børn må være med. Eller der kan lægges puder og tæpper – rammen for et nyt spillehjørne med Playstation, og hvad der ellers skal til.

En halvhøj seng udnytter gulvpladsen.

Se udvalget og vælg en halvhøj seng her

 

 

Læs meget mere om senge her:

Elevationssenge – få mere ud af din seng

Dunlopillo Basic er senge til ethvert behov

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *