En kuglepen kan fås i både plast og metal

Intet kontor uden en masse kuglepenne (foto syddesign.dk)
Intet kontor uden en masse kuglepenne (foto syddesign.dk)

En kuglepen er et skriveredskab, som de fleste personer bruger dagligt. Nogen skal skrive dagens to-do liste, mens andre bruger det til at underskrive nødvendige papirer. Uanset hvad den bruges til, så er en kuglepen et nødvendigt og brugbart redskab, som alle bør have. Kontorer og andre virksomheder bør være særligt opmærksomme på at have kuglepenne hjemme, men i denne sammenhæng kan det være en god idé at overveje, hvilken funktion kuglepennene skal have.

 

En kuglepen i metal har et klassisk look

Kuglepenne medbringes ofte til kundebesøg eller bruges, når kunder besøger din virksomhed. Her kan du med fordel spekulere i, om dine nuværende kuglepenne udstråler den klasse eller efterlader det udtryk, som du ønsker, folk skal efterlades med efter et møde med dig. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du investere i kuglepenne i metal, der er en klassisk kuglepen, som folk vil finde stilfuld. En klar fordel ved kuglepenne i metal er, at personer har tendens til at passe bedre på dem end kuglepenne i plast, hvorfor en kuglepen i metal kan ses som en investering.

 

En kuglepen i plast er god som reklamegave

Fordi en kuglepen i plast ofte er billigere end penne i metal, kan du med fordel anvende førstnævnte som reklamegaver. Det vil sige, at du eksempelvis kan medbringe dem på messer og give dem til potentielle kunder, hvormed din virksomhed bliver eksponeret på bedst mulig vis. Kuglepennen fungerer naturligvis kun som reklamesøjle, hvis du sørger for at sætte virksomhedens navn og/eller logo derpå, så potentielle kunder kan se, hvor de har fået kuglepennen fra. For ekstra opmærksomhed kan du tænke over, om kuglepennen skal kreeres i en bestemt farve. En kuglepen i metal kan også være en udmærket reklamegave, hvis du vil vise dine mulige kunder, at stil og klasse er værdier, der i din virksomhed sættes højt.

 

Klik herind for at finde præcis den kuglepen, som du står og mangler.

 

Se mere:

Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for farvepatroner

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *