En ny seng er bestemt ikke bare en ny seng

Sov godt! (foto Dunlopillo.dk)
Sov godt! (foto Dunlopillo.dk)

Man kender det måske, at have været på ferie, hvor man lige har brændt lidt ekstra penge af på hotellet. Ikke nok med at minibaren er væsentligt bedre velassorteret, udsigten har fået et nøk op af, og roomservice for alvor giver mening. Det kan også uden videre resultere i at man får en seng af kaliber. Har man prøvet det, så ved man hvor lækkert det kan være at sove i en seng af en vis kvalitet. Det giver en helt ny dimension til nattesøvnen, på den måde at sove roligt.

Slip den urolige søvn

Køber du en ny seng, er der mange ting at være opmærksom på. Der er naturligvis ergonomien, som skal være helt og aldeles på plads. Den er afhængig af bunden på sengen, madrassen og ikke mindst topmadrassen. Der er flere skoler inden for madrasser. Den klassiske madras er bygget op af fjedre, som aflaster din krop i punkter, og så er der moderne madrasser udført i højteknologisk skum, som formår at aflaste din krop uanset hvordan du ligger. Dermed kan du få en meget mere stabil rygsøjle.

En vigtig ting når man er på jagt efter en ordentlig seng, er at sørge for at du har med noget gøre, som formår at ventilere tilstrækkeligt. Ikke nok med at en velventileret seng vil føles mere behagelig og frisk, du undgår også at svampe og bakterier får en chance for at formere sig i madrasserne. Det skyldes, at tørre klimaer som er tempererede ikke på samme måde som fugtige områder, er optimale for bakterier og mug.

Skal du have ny seng skal den være allergivenlig

De fleste senge i dag, er designet med fokus på allergivenlighed. Alligevel er det værd at undersøge, om betrækket på både madrassen og topmadrassen kan vaskes ved høje temperaturer over 60 grader. Hvis de kan det, er du dækket ind overfor problemer med allergi, som konsekvens af utøj i sengen.

På www.dunlopillo.dk finder du en ny seng af rigtig høj kvalitet.

 

Læs mere her:

Med den rette seng bliver søvnen super god

Sov og drøm godt ved at ligge i en seng fra Auping.

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *