En ventilator til bord gør klimaet bedre for alle

ventilator kontortingdk
Gør det nemt med en bordventilator (foto: kontorting.dk)

Når mange mennesker er tvunget til at være i samme rum i længere tid, sker det uundgåelige: Nogle vil være utilfredse med temperaturen. Måske synes nogle, at det er for varmt. Derfor vil de åbne et vindue, mens nogle andre vil brokke sig over det, fordi de kommer til at fryse. Det er umuligt at finde et klima, der passer til alle. Det sker i særdeleshed i skoleklasser og virksomheder, hvor mennesker er samlet i længere tid. Her kan klimaet ikke tilpasses til alle – det er helt umuligt. Derfor sker det altid, at der er nogle, som er utilfredse. Dem, der har en tendens til at fryse, lærer måske at tage lidt mere tøj på, mens de varmere mennesker lærer at tage lidt mindre tøj på.

 

Tilpas temperaturen personligt

Det kan være en del af løsningen. Men i en virksomhed, hvor folk skal være effektive, er det ikke altid nok. Her kan andre løsninger være på bordet for at tilfredsstille medarbejderne. Det kan eksempelvis være bordventilatorer. Hvis de, der har det for varmt, får stillet en let brise til rådighed, som kan afkøle dem, vil de være bedre stillet. Det kan de få ved hjælp af en bordventilator. På den måde kan de kuldskær stadig holde varmen, mens de varmere mennesker ikke får hedeslag. Bordventilatoren er med andre ord god for alle, men også for den enkelte.

 

Bordventilator er godt for alle og én

Ventilatoren kan stå på den enkeltes bord, og på den måde vil den ikke være til gene for andre. Det kan også være, at ventilatoren kan tages i brug i rum, hvor der generelt er dårlig luftcirkulation. Det kan være behjælpeligt og skabe et bedre indeklima, som er mere behageligt. Bordventilatoren er i det hele taget et fremragende alternativ til aircondition, fordi det er nemmere at tilpasse til den enkelte.

Se et stort udvalg af bordventilatorer her.

 

Få flere ideer:

Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

En glastavle deler og fortæller informationer og muligheder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *