Et funkis hus giver liv til dine boligdrømme

Et funkishus kan være lige hvad du ønsker (foto ltm.dk)
Et funkishus kan være lige hvad du ønsker (foto ltm.dk)

De fysiske rammer, der omgiver vores hjem, er utrolig vigtige for vores hjemlighedsfølelse. Disse rammer giver ikke bare ly fra vind og vejr, men skaber også muligheden for at bygge den base op, som er helt afgørende for at vi kan lade op og slappe af sammen med de mennesker, vi elsker. Netop derfor er det vigtigt at finde præcis det hus, der passer til dig og din familie, men det er lettere sagt end gjort. Når først tankerne om den perfekte bolig er begyndt at danne et drømmehus, kan det være utrolig svært at finde netop dette hus i virkeligheden. Ved at vælge selv at bygge dit hus kan du få opfyldt alle dine boligdrømme, og et hus af typen funkis kunne meget vel være en del af disse.

Til den skandinaviske stil

Et fællestegn for den skandinaviske stil er enkelthed. Vi kan godt lide de rene linjer og en simplicitet, der giver plads til de små detaljer. Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse kan et funkis typehus være noget for dig. Med en lille smule professionel hjælp og støtte går selve planlæggelsen nemmere end, hvad rygtet siger, og inden længe kan du og din familie se jeres drømmehus blive virkeliggjort, klar til at I kan starte en ny tilværelse her.

Elegance, funktionalitet, kvalitet

Et funkis typehus har stort fokus på en klassisk og enkel grundplan. Også lyset er en faktor, der står højt på prioriteringslisten hos netop denne type hus, hvor store vinduer medfører en fornemmelse af transparens. Netop fordi stilen gennemgående er så enkel, træder materialerne også mere i karakter, og derfor er kvaliteten i alle råvarer i top. Hvis dit drømmehus er kendetegnet ved denne enkelthed samt funktionalitet er et funkis typehus en overvejelse værd, og kan måske ende med at virkeliggøre jeres boligdrømme.

Se på et funkis typehuse hos LTM

Læs meget mere om funkis stilen her:

Funkis: Vælg et helt enkelt og funktionelt hus

Funkishus – rendyrket funktionalisme, ingen overflødigheder

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *