Et spisebord er praktiske både til hverdag og fest

Et helt normalt spisebord (foto traevarer.dk)
Et helt normalt spisebord (foto traevarer.dk)

Vi lever i en travl tid, og i løbet af en dag er familien spredt for alle vinde. Mens far afleverer lillesøster i børnehave, cykler storebror til skole samtidig med at mor møder på arbejde til et vigtigt møde. Efter fyraften køber hun ind på vej hjem, i mens børnene dyrker deres fritidsaktiviteter, og når de er overstået og aftensmåltidet tilberedt kan hele familien endelig mødes om spisebordet. Her er et velfortjent åndehul, hvor dagens begivenheder og udfordringer kan udveksles i hjemmets hjertes fred og ro. Ligeledes er det her venner mødes over god mad og vin, for at nyde at det er weekend, eller for at markere en særlig lejlighed i festligt lag, og findes der noget bedre end dagen derpå at have masser af tid til at sidde sammen over morgenmad, kaffe og aviser?

Spisebordet er desuden perfekt til at markere netop din personlige stil i interiør, hvad enten du er til japansk inspireret minimalisme, et råt New Yorker-look eller romantisk landlig idyl. Alt efter dit humør kan du med en ny dug, de rigtige lysestager og smukke blomster forandre rummets atmosfære markant, hvilket gør spisebordet til hjemmets suverænt lettest omskiftelige møbel. Det helt rigtige bord kan følge dig i årtier som dagens faste holdepunkt, hvorover der skåles, grines og hviskes hemmeligheder.

Hvilket bord passer til netop dig

Når man køber spisebord skal man naturligvis købe et, der passer til det rum det skal stå i. Der findes et utal af forskellige stilarter, materialer, former og farver. Så der skal nok være noget, uanset hvilken smag man har. Mange nyder også godt af, at købe et spisebord hvor størrelsen kan justeres. Det er super praktisk når der kommer gæster. Alt andet lige er det også rarere at sidde ved ét stort bord, frem for spredt ud over flere små.

Find et spisebord her: http://www.traevarer.dk/kokken/kokkenmobler/spiseborde

 

Find mere inspiration til spiseborde:

Spiseborde gør hyggen rigtig hyggelig i hjemmet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *