Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

Få orden på de små, men vigtige, ting (foto kontorting.dk)
Få orden på de små, men vigtige, ting (foto kontorting.dk)

En af de folkesygdomme, flest mennesker døjer med i disse år, er stress. Det er en modbydelig sygdom, der kan ramme hvem som helst, og som kan være rigtig svær at slippe af med. Rigtig mange forskere og eksperter kommer alle med deres mere eller mindre kvalificerede bud på, hvorfor vi er så meget mere stressede i dag, end vi var for blot ti år siden. Det er ikke til at give et entydigt svar, i hvert fald kan man i så fald ikke undgå at erklære sig uenig med andre. Der er dog visse ting, vi stort set alle sammen kan nikke genkendende til er medvirkende årsager.

Hvad stresser os i hverdagen?

Politisk bliver vi alle sammen pressede til at løbe rigtig hurtigt. Det gælder unge under uddannelse, og det gælder ældre på arbejdsmarkedet. Uanset hvem, hvor og hvordan så oplever vi et øget pres på os. Vi skal nå mere, og vi skal levere ensartede resultater af højeste kvalitet. Der er nemlig langt flere om buddet i dag, end der nogensinde har været før. Det er der blandt andet fordi, at vi lever i en globaliseret verden. En verden, hvor alle i princippet kan tage alles job. Om du er dansker eller kineser er underordnet. Kan du begå dig på engelsk, så kan du arbejde stort set over hele verden. Det betyder, at virksomheder får adgang til mere og mere kvalificeret arbejdskraft, og man er således nødt til at holde sig på tæerne, hvis man ikke vil overhales.

Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

Der er således ikke noget at sige til, at vi bliver stressede. Der er dog heldigvis nogle ting, man kan gøre, hvis man vil undgå en stresset hverdag. En ting er at holde styr i sine ting og sager. Det kan man gøre med etiketter. Det lyder en kende banalt, men har man styr på sine ting, så giver det et kæmpe overskud.

Find et udvalg af etiketter hos kontorting.dk

4 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *