Få bedre hygiejne i soveværelset med rene madrasser.

Sov godt! (foto Dunlopillo.dk)
Sov godt! (foto: Dunlopillo.dk)

Mange tror, at det kun er nødvendigt at skifte sengetøj, for at have et hygiejnisk soveværelse. Men der er mange andre ting, som du skal sørge for at gøre, hvis du virkelig ønsker et hygiejnisk soveværelse. En af dem er, at holde din madras ren. Når man bruger en tredjedel af døgnet i sengen, vil du ikke kunne undgå at slide på din madras. Når man sover kan man ikke undgå at svede, og det er derfor op til din madras at absorbere sveden.

 

Sørg for at holde din madras frisk

Men dette kan den ikke gøre, hvis du ikke selv sørger for at passe din madras. Men det kan være svært at vide, hvad det er man skal gøre for at holde sin madras ren. I modsætning til sengetøj og dyner, kan man selvfølgelig ikke få vasket en madras. Til gengæld kan du sørge for at lufte den og det vil give resultater. Når du lufter din madras sørger du nemlig for, at din madras bliver frisk til næste gang du skal sove på den. For mange lyder det måske besværligt, men det behøver det ikke at være. Det kan nemlig blandt andet gøres ved, at du fjerner dyner og puder fra sengen om morgenen, så din madras har mulighed for at ’trække vejret’.

 

Sov bedre med en ren madras

Og en gang i mellem, kan du så lufte madrassen udendørs. Når du sørger for at holde dit soveværelse rent, vil du også føle at du sover meget bedre om natten. Derfor er det vigtigt, at du virkelig sørger for at gøre noget ud af rengøringen af din madras, topmadras, puder og dyner. Du vil nemlig føle, at du sover i en helt ny seng hver eneste dag, når du har bedre hygiejne i soveværelset.

Sørg derfor for, at gøre dine madrasser rene, se mere her.

 

Læs også:

En ny seng er bestemt ikke bare en ny seng

Gode topmadrasser garanterer komfort natten igennem

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *