Få den flotte og personlige løsning med vitrineskabe

Et vitrineskab til minder og service pynter i boligen (foto: traevarer.dk)
Et vitrineskab til minder og service pynter i boligen (foto: traevarer.dk)

Skabe, kommoder og andet opbevaring bliver hurtigt tungt at se på i indretningen af hjemmet. De er dog fantastisk gode til at gemme de mange ting, man ikke vil vise frem i hjemmet, væk. På den måde kommer dit hjem hurtigt til at se større og ikke så rodet ud. Der er dog nogle ting, som er synd at gemme væk bag lukkede låger, men som stadig vil fylde og rode, hvis de stod fremme. Her er et vitrineskab en god løsning og investering. Et vitrine skab er et skab som vi kender det, men med glaslåger. Det er med til at skabe rene linjer samt stabilitet i dit hjem. Det samme gælder hygge i både soveværelse, stue eller køkken. Det er altså et all-round møbel.

 

Optimer pladsen i dit hjem med en vitrine

Der er måske ikke den store forskel på et vitrineskab og et almindeligt skab hos dig. Så spørgsmålet er så, hvordan et vitrineskab adskiller sig og bedre en et skab? Et skab eller en kommode bliver hurtigt tung at se på. Fordelen ved et vitrineskab er, at det ikke nødvendigvis optager en masse plads på dit gulv. Du kan nemlig få vægvitriner, som du, som navnet indikerer, hænger på væggen og derfor giver en masse gulvplads fri. Det får hurtigt rummet til at se større ud og gør det mindre kompakt at se på. Vitrinerne kan bruges på mange måder og til mange formål i hjemmet. Et simpelt vitrineskab, som er forholdsvist lyst vil automatisk gøre, at det der er i skabet bag glaslågerne er i fokus.

 

Nemt at finde sagerne

Fordi skabet er i lyst, ubehandlet træ til også tilføje den nordiske hygge og passe ind i den tendens, der er at se i mange hjem. Fordi træet er ubehandlet er der også mange muligheder for at gøre vitrineskabet personligt. Du kan lakere det i en mørkere farve eller male det din yndlingsfarve. Du kan vælge at bruge vitrineskabet i køkkenet til det fine porcelæn, du kan bruge det i stuen og på badeværelset til håndklæder eller til de flotte sæbeflasker. Du kan også få gulv-vitriner, som du kan bruge hvis ikke vægvitriner passer ind i dit hjem. Dem kan du for eksempel også bruge ved sengen som sengebord.

 

Se udvalget af vitrineskabe herinde

 

Læs også:

Skamler kan også være et smukt møbel i dit hjem

Et spisebord er praktiske både til hverdag og fest

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *