Få et bedre overblik over arbejdsopgaverne med en glastavle

Glastavle til kontoret eller hjemmet (foto: kontorting.dk)
Glastavle til kontoret eller hjemmet (foto: kontorting.dk)

Er I trætte af at kigge på de samme gamle whiteboards på kontoret, kan det være, I skal have fat i en glastavle i stedet for. Der er flere muligheder rent praktisk i en sådan og samtidig er de flottere at kigge på med de mange farver, man kan få dem i.

 

Praktiske tavler

De fleste steder man kan købe glastavler er det af mærket NAGA, som leverer de mest farverige og forskellige tavler. Og de er selvfølgelig også praktiske. Udover at være lavet af glas og derfor rigtig nemme at tegne eller skrive på og samtidig nemme at gøre rene, er de også magnetiske og giver mulighed for at sætte ting op. Man kan også få en tavle med uge eller månedskalender, hvor I i virksomheden så kan skrive forskellige møder eller andre vigtige ting ind i skemaet. Og fordi tavlerne er så nemme at rengøre, gør det det også nemmere at få opdateret kalderen og holde hinanden op på de vigtigste ting.

 

Hold styr på listerne og aftalerne

Og en fælles opslagstavle på kontoret er en rigtig god idé, for på den måde kan I nemmest muligt lave et overblik, som I alle sammen er med i. Det hjælper jer både i det daglige arbejde og giver samtidig en god fællesskabsfølelse. Udover at de er praktiske, er tavlerne også rigtig flotte. Fordi materialet er glas, er der mulighed for at give tavlen en farve og dermed peppe kontoret op. Nogle steder har man sågar kombineret tavlerne,  sådan at der optræder et flot farvemønster i alle regnbuens farver. Tavlerne kan fås i flere forskellige størrelser, så om det bare er en lille besked, de skal bruges til, eller det er den helt store præsentation, der skal foregå, er der glastavler til formålet.

 

Tag et kig på kontorting.dk og find den opslagstavle af glas, der passer lige til jeres kontorlandskab.

 

Læs også:

Få lamineret alt med din egen lamineringsmaskine

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for farvepatroner

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *