Find et funktionelt affaldsstativ til dit køkken

Hold orden med et affaldsstativ (foto: kontorting.dk)
Hold orden med et affaldsstativ (foto: kontorting.dk)

Hvordan vi sorterer og hvordan vi smider vores affald ud, har en direkte påvirkning på vores miljø. Det har med andre ord en direkte konsekvens, hvordan vi vælger at smide vores affald ud. Hvis du eksempelvis smider dit affald ud i naturen og dette affald er plastik, går der flere år før at naturen kan nedbryde dette. Hvis du eksempelvis vælger at smide din container dåse ud i naturen, vil der lige så gå flere år før at naturen kan nedbryde dette.

 

Aldrig en pose på gulvet med et stativ

Det har altså en direkte konsekvens for vores miljø, hvordan vi vælger at håndtere vores affald. Når vi ved dette med sikkerhed, giver det da også kun mening, at tænke os om, inden vi vælger at smide vores affald ud. Vi skal tænke os om og vælge at smide vores affald ud på en hensigtsmæssig måde. Det kan eksempelvis være, at vi ikke smider noget af vores affald ud i naturen. Men at vi i stedet vælger at finde en skraldespand til vores affald. Og hvad bedre er, at finde et sted hvor vi kan sortere vores affald. Og eksempelvis vælge at gå ned med de tommeflasker til vores købmand, som hertil kan give os pant for dem. På den måde håndterer vi vores affald på en hensigtsmæssig måde.

 

Et affaldsstativ i dit køkken skaber gode rammer for din sortering af affald

Det er altså centralt at vi smider vores affald ud de rigtige steder. Hertil kan vi også skabe gode rammer for vores affald hjemme hos os selv. Vi kan eksempelvis vælge at få installeret et affaldsstativ i vores køkken. Her kan vi vælge, at få installeret flere af disse. På den måde kan vi markere, at det ene affaldsstativ i vores køkken er til madrester og udelukkende madrester. I det andet affaldsstativ i vores køkken kan vi markere, at dette er til eksempelvis plastic. Når vi sorterer vores affald, kan vi hertil vælge at smide det ud i de sorterede skraldespande eller containere som der findes rigtig mange steder rundt omkring i byen. På den måde hjælper og skåner vi naturen.

Se et stort udvalg af affaldsstativ køkken herfra

 

Læs også:

Skab hygge i vintermørket med bloklys

Mange virksomheder kan spare penge ved deres kontorforsyning

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *