Fodstøtter kan sikre den rigtige arbejdsstilling

Fodstøtte til hjemmekontoret (foto: kontorting,dk)

Når man tænker på arbejdsskader, er det ofte håndværkerfagene, der er i fokus. Men kontorarbejde kan faktisk give mindst lige så store problemer, hvilket i høj grad skyldes, at man sidder i den samme stilling hele dagen. Når man har travlt med at arbejde, opdager man ofte først at man har siddet forkert, når det allerede er for sent. Som leder i en virksomhed giver det rigtig god mening, at man sætter fokus på ergonomi på arbejdspladsen, da disse arbejdsskader vil betyde sygedage. Og med enkle redskaber er det faktisk muligt, at komme problemerne til livs.

Undgå sygedage med en god fodstøtte

Når man sidder ved et kontorbord, har man ofte ikke den helt optimale siddestilling. Men ved at investere i en fodstøtte til de medarbejdere, der har brug for det, kan man sikre sig den helt rigtige arbejdsstilling. En fodstøtte placeres blot under skrivebordet og så kan man indstille fodstøtten til den vinkel og højde, som man har brug for. Ved at have sine fødder placeret på fodstøtten, tvinger man sig selv til at sidde i en god stilling, hvor man både skåner ryg, ben og nakke.

En fodstøtte er praktisk

En af grundene til at en fodstøtte er så smart at bruge, er dens lille størrelse. At den fylder så lidt betyder nemlig, at andre ikke engang får øje på den, når den står under kontorbordet. Sørger man også for at vælge en fodstøtte i god kvalitet, vil man få en fodstøtte der er skridsikker. Dette betyder, at man kan sætte fødderne på fodstøtten uden at de glider. Samtidig gør fodstøttens smarte underlag, at den ikke glider på gulvet, men derimod står helt fast. Og så er den nem at tørre af, selvom der har været beskidte sko på den.

Køb dine fodstøtter til kontoret ved at klikke her.

 

Få flere ideer:

Etiketter giver tiltrængt ro og orden i sagerne

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for farvepatroner

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *