Forny dit hjem og skab rekreativ ro med en Vissevasse plakat

En af de fine Vissevasse plakater (foto cahetu.dk)
En af de fine Vissevasse plakater (foto cahetu.dk)

Lige så livgivende og festligt et billede eller en plakat i kraftige farver kan være i på en væg, – en lige så rekreativ beroligende effekt kan en Vissevasse plakat tilføje rummet. Men sine rene pastelfarver, og stilistiske naive motiver, signalerer en Vissevasse plakat ro og renhed. Den turkise pastel er at finde på næsten hver eneste Vissevasse plakat, – og netop den, er i den grad med til at skabe det nordiske look, som en Vissevasse plakat ikke kan undsige sig. En Vissevasse plakat kan, med sin lidt naivistiske og enkle stil, appellerer til retro bølgens tilhængere, idet man genkender de enkle linjer fra de klassiske plakater, man så i 30′ erne.

Udadvendt eller indadvendt, en Vissevasse plakat appellerer til alle

Hvor en Vissevasse plakat med sin karakteristiske farveskala bidrager til fornemmelsen af ro, bidrager motiverne til fornemmelsen af nærvær. Enkle genkendelige motiver fra byens puls, hverdagen og køkkenet, skaber et trygt og hyggeligt udtryk. Vælg en Vissevasse plakat med dekorative motiver fra hverdagen i køkkenet, såsom råvarer, krukker og redskaber, eller bevæg dig ud i landet med motiver som alle danskere kender: Lange Bro i København, Rådhustårnet i Århus, Storebæltsbroen eller Koldinghus. En Vissevasse plakat kan sågar bringe glade rejseminder frem hos den der vælger motiverne fra verdens metropoler og seværdigheder, eksempelvis motiverne fra Manhattan i New York, Tv-tårnet i Berlin eller skiliften i Norges fjelde. Så om man vil dekorere sit hjem med noget hjemligt, som man ser hver dag, eller et billede af en rejsedestination som man altid har drømt om, så kan man gøre det med en Vissevasse plakat.

Det faktum at en Vissevasse plakat produceres af miljøvenlige materialer på miljøvenlige trykkerier, er ydermere med til at understrege en Vissevasse plakats rene enkle image!

Bestil din favorit Vissevasse plakat her

 

Læs om smarte Playtype plakater her:

Playtype – stilren typografi og grafik til væggen

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *