Funkis: Vælg et helt enkelt og funktionelt hus

Du vil elske at bo i et funkishus (foto ltm.dk)
Du vil elske at bo i et funkishus (foto ltm.dk)

Står I og skal til at bygge et splinternyt hus til hele familien? Så er der sikkert rigtigt mange overvejelser, I er ved at gøre jer. For det første: Hvordan skal mit nye hus se ud? Skal det være rødt, gult eller hvidt? Hvordan skal taget dog være? Fladt eller måske mere trekantet. Hvor mange og hvor store vinduer skal der være, og hvor skal de placeres, hvis vi skal få mest muligt lys ind. Ja overvejelserne er mange for dem, der skal bygge nye hus. Så her får I lidt ideer og inspiration.

Vælg et praktisk funkishus og få jeres drømmehus

Det vigtigste er, at jeres nye hus passer lige præcis til jeres familie og jeres behov. Huset skal afspejle, hvad I som familie har brug for. Med et funkis hus kan I få et top moderne hus, men som samtidig kan indrettes og bygges præcis efter jeres ønske og behov. Det I skal gøre er at tage kontakt til et firma, der har fortand på at tegne den slags huse. Her skal I så fremlægge jeres ønsker og ideer, som de så kan tage med i deres overvejelser. Få hjælp til et funkis hus her

Et funkis hus er ofte i hvid med et fladt tag. Desuden er et klart nøgleord for et funkis hus, at det som navnet og siger, er yderst funktionelt. Det fungerer bare og er yderst praktisk. Det kan indrettes med vinduer der placeres efter lyset, så I for eksempel kan have et stort vindue i studen og få maksimalt med lys ind der. På samme måde kan I også selv overveje, hvad i har brug for at værelser – børneværelser, kontor, soveværelser og selvfølgeligt også antal badeværelser. Der er masser af muligheder med et funkis hus.

Læs mere om funkishuse og det at bygge hus her:

Funkishus – rendyrket funktionalisme, ingen overflødigheder

Byg hus – så får du præcis det hjem, du gerne vil have

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *