Gør din bolig mere moderne med nye, moderne møbler

Moderne køkken med planter

Hvem drømmer ikke om at få lavet en total makeover af sit hjem, så det fremstår knivskarpt og moderne? Der er mange boligprogrammer, der beskæftiger sig med denne vidunderlige forvandling, hvor hjemmet får et helt andet look. Det er ofte kun små midler, der skal til, før hjemmet får et helt andet udtryk og stemning. Man kender måske godt, at man kan skifte udtrykket i stuen, blot ved at sætte nogle andre puder i sofaen eller hænge en flot, farverig plaid over sofaens armlæn. Vi vil her komme ind på nogle af de moderne møbler, man kan supplere eller erstatte sit hjem med, så det fremstår moderne og trendy.

Kurvemøbler er IN

Når man gerne vil skabe et trendy og moderne look i sit hjem, er kurvemøbler in for tiden. De findes både som daybeds, sofaer, bænke, stole, ottomaner og pufs. Disse kurvemøbler giver associationer til naturen, hvor man har sit frirum med afslapning, lys og luft i smukke omgivelser. De er samtidig meget behagelige at sidde eller ligge i, fordi kurveflettet er fleksibelt og samtidig meget holdbart. Sådanne møbler er næsten uopslidelige, så de kan bruges i hjemmet i lang tid og er dermed også en super god investering. Har man børn i hjemmet, tåler de også lidt af hvert, fordi de er nemme at vaske og er lavet af et glat materiale, der ikke absorberer skidt, væsker og pletter. Man kan derfor have kurvemøblerne i hjemmet med en god følelse i krop og sind, fordi de både er funktionelle, behagelige, smukke og lette at rengøre.

Skab ro i soveværelset med et lækkert sengetæppe

Har man tendens til at komme lidt hurtigt ud af sengen, fordi hverdagens pligter kalder, har man måske også tit et soveværelse, der roder lidt eller meget. Her kan et lækkert sengetæppe gøre underværker, fordi det er hurtigt og nemt at ”smide” over sengen og med det samme forvandler sengen fra et rodet syn til et roligt syn. Der findes mange smukke sengetæpper i flotte farver at vælge imellem. Der findes både grønne, blå, lilla og hvide sengetæpper, der kan bruges i kombination med et par flotte pyntepuder. Det skaber et roligt udtryk i soveværelset, som gør det mere indbydende at indtage ved sengetid.

Gør entreen moderne med en flot bænk

Der er mange mennesker, der ikke decideret indretter entreen, fordi den mere bliver anset for at være et gennemgangsrum. Her hænger man sit overtøj, smider sine nøgler og sætter sine sko eller støvler. Det kan dog være en god ide at indrette entreen med et par moderne møbler, så den fremstår indbydende, når man kommer ind i hjemmets første rum. Bænken kan bruges til at sætte sig på, når man tager sko på eller hjælper børnene deres sko eller støvler på. Den giver også et indtryk af, at entreen er et sted, man har lyst til at opholde sig, hvilket igen giver en god stemning i hele hjemmet.

Flot makeover med moderne møbler

Som først nævnt, kan man godt gå og drømme om den helt store makeover af sit hjem og måske aldrig få det gjort. Sagen er dog, at det tit bare er få moderne møbler i hvert rum, der skal til for at skabe et moderne look i hjemmet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *