Gør dit hus klar til sommeren

Vi venter på sommeren hver vinter. Den smukke, lune danske sommer, som altid synes for langt væk og altid synes for kort, når den endelig er her.

Her er et par gode tips til, hvordan du kan bruge ventetiden fornuftigt – nemlig ved at gøre dit hus klar til sommeren.

Få pudset vinduerne

Det lyder måske som en simpel ting, men det kan i mange tilfælde gøre en verden til forskel, om vinduerne er pudsede eller ej. I et hus med snavsede vinduer, er det noget af det første man lægger mærke til. Rene vinduer derimod giver et indtryk af orden og renlighed, samtidig med at det ser ordentligt og indbydende ud.

Hvis du ikke selv orker at pudse vinduerne – som ofte er et tungt og slidsomt job – så overvej at få det gjort professionelt. Prøv for eksempel en vinduespudser fra Bagsværd med mange års erfaring inden for netop denne type opgave.

Med en vinduespudser fra Bagsværd er opgaven klaret på ingen tid, og resultatet kan du nyde hele sommeren. Så slipper du både for ondt i ryggen, sved på panden og striber på vinduerne, som er blandt de mest hyppige årsager til, at folk i dag vælger at få professionel hjælp til vinduespudsning.

Indhent et tilbud fra en vinduespudser i Bagsværd i dag, og gå sommeren i møde med god stil.

Ryd op i haven, og gør klar

Et andet sted der er værd at tage fat, er selvfølgelig i haven. Så snart frosten er væk, kan man begynde at rydde op i haven. Her er det vigtigt at fjerne eventuelle planter eller blomster, du ikke ønsker længere, og samtidig gøre klar til nye haveprojekter.

Du kan også begynde at stille havemøblerne frem og behandle disse, så de er klar til en ny sæson på terrassen eller i haven.

Har du ingen have, men måske en terrasse eller altan, kan det være en god idé at skure disse efter en lang vinter med regn og slud – så ser de lækre og indbydende ud til sommerens lune dage, hvor du (måske) får uventede sommergæster på besøg.

Overvej udskiftninger og ny indretning

Denne søde ventetid kan også bruges ganske fornuftigt på at udskifte ting, du måske egentlig er lidt træt af. Start for eksempel med at kigge på, om der er gamle installationer eller hårde hvidevarer, du gerne vil udskifte.

Det kan også være, du længe har drømt om at ændre din indretningsstil lidt. Brug derfor noget tid på at sætte dig ind i, hvilken ny type stil, du kunne tænke dig. Bevæg dig gerne ud af din komfortzone og gå andre steder hen for inspiration, end du plejer.

Tag i nye butikker, på messer og loppemarkeder. Pludselig kan nye ideer og ganske små ændringer give dig et helt nyt og fantastisk hjem. Selv småting som malerier eller blomster kan give et fantastisk nyt pust, og mulighederne og kombinationerne er uendelige.

Du kan for eksempel indrette et hjørne til dig-tid. Med en blød stol, tæpper, behageligt lys, plads til en højttaler og med bøger eller spil, du kan slappe af til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *