Har du brug for mere plads til vinen. Så prøv vinreoler

En nem vinreol (foto traevarer.dk)
En nem vinreol (foto traevarer.dk)

Der er røde, hvide og rose. Der er bobler, frugt og bær. Der er tør, blød og kraftig. Vine har mange navne, og alle er forskellige. Det har altid være en af danskernes fortrukne drikke, når man skal fejre en begivenhed, eller man bare vil have en god smagfuld oplevelse til middagen.

Derfor er der også mange, som har forskellige vine til at stå i hjemmet. På den måde har man en flaske, som passer til netop den lejlighed, som nu kommer.

Derfor har mange også behov for et sted, hvor de kan stille deres vinflasker. Det skal gerne være et sted, hvor de ikke fylder unødigt, men samtidig er nemme at komme til og nemme at få overblik over.

En vinreol er en reol, som er beregnet til vin. Der kan flaskerne typiske ligge vandret, som nogle mener er den mest optimale måde at opbevare vin på, da den på den måde holder bedst og længst.

Vinreoler kan være lavet af forskellige materialer. Nogle er lavet i træ, andre i plastik eller akryl og nogle er lavet i metal.

Vinreoler i alle størrelser

Der er også stor forskel på størrelsen af vinreoler, og dermed er der også forskel på, hvor mange flasker vin, der kan være i vinreolen. Nogle har måske ikke behov for plads til mere end fire eller fem flasker. Andre har måske en hel samling, og har derfor behov for en større reol.

Nogle vinreoller er lavet med træpind som på kryds og tværs danner en ramme, hvor vinflaskerne kan ligge individuelt i. Dermed kan man med flere pinde også udbygge reolen, så den får netop den størrelse, som passer til netop det antal flasker man ligger inde med.

Dermed kan man også bygge en vinreol, som lige kan være der, hvor man har plads til den. Det kunne for eksempel være over et skab.

Find dine nye vinreoler i træ

 

Læs om smarte højstole i træ:

Højstole er stole, som hjemmet bliver kønnere af

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *