Hay sengetøj – god kvalitet og lidt lækkert til soveværelset

Hay sengetøj giver dig et bedre soveværelse (foto cahetu.com)
Hay sengetøj giver dig et bedre soveværelse (foto cahetu.com)

Man bruger temmelig lang tid i sit soveværelse. Vi mennesker skal gerne sove en 7-8 timer om natten, siger eksperterne, hvilket dog langt fra alle mennesker gør. Men i hvert fald sover de fleste gerne mindst 5-6 timer om natten. Desuden bliver soveværelset også brugt til et sted, hvor man klæder om, hvis man har sit klædeskab stående derinde. Måske tager make-up på, hvis man har et spejl. Dyrker yoga på gulvet på sin yogamåtte, osv. Derfor vil de fleste også gerne have, at deres soveværelse ser pænt ud og er dejligt lyst og luftigt. Her får du lidt ideer til, hvordan du indretter dit soveværelse lidt lækkert.

Indret dit soveværelse med lækre møbler og flot Hay sengetøj

Først og fremmest er det en god ide at vælge de helt centrale møbler af god kvalitet. Et fint stort og rummeligt klædeskab, der skal kunne indeholde alt dit tøj. Et gammelt afsyret karlekammerskab kan måske virke som den smukkeste løsning, men vær opmærksom på, at der ikke kan være så meget igen i sådan et skab. Vælg eventuelt et som både er flot og stort men samtidig også praktisk. Eventuelt kan du supplere med et tøjstativ til kjoler, skjorter osv.

En fin nat-kommode er også en god løsning i et soveværelse. Hvis du er til en fin gammel stil, så kan du her uden problemer vælge en i afsyret træ med fine guldhængsler på. Her kan du have bøger, make-up eller strømper og undertøj. Stil en dekorativ natlampe på den, der giver et behageligt og hyggeligt lys til rummet, når du dyrker din morgenyoga.

Sidst men ikke mindst skal du have en god og stabil seng med den korrekte affjedring, så du får den optimale søvn de timer, du sover om natten. Læg et flot og dekorativt sæt sengetøj på den. Det kan være noget fra mærket Hay, der er af lækkert kvalitet og flot design.

Se på Hay sengetøj hos Cahetu.com

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *