Hvorfor købe en elevationsseng?

Seng med mærkerød væg bag ved

Overvejer du at skifte din nuværende seng ud? Der findes flere forskellige typer af senge og madrasser, så det kan være svært at finde ud af, hvad der passer allerbedst til dig. Det afhænger også af, hvor meget du er villig til at bruge på din nye seng. Du kan i princippet få en billig sengeramme til under 1000 kroner og tilføje en skummadras. Dette er den billigste løsning, men det er ikke den bedste løsning. Boxmadrasser og springmadrasser er gode madrasser og senge. Du kan blandt andet sætte fødder direkte på boxmadrassen. Men vil du have creme de la creme, så er det en elevationsseng, du skal kigge efter.

Sengeverdenens svar på amerikanerbiler

Elevationssengen svarer lidt til bilverdenens amerikaner biler. Det er her, du får den absolut bedste luksus. Elevationssengen kan nemlig justeres efter dine skiftende behov. Vil du gerne læse en god bog inden sengetid, kan du hejse sengehærdet, så du sidder dejligt og behageligt, uden du skal til at lave et bjerg af puder, der skal rykkes på hele tiden for bare at give en lille smule støtte i ryggen. Du kan også hæve og sænke sengen, så den er nem at komme i og ud af.

Du er heller ikke afhængig af at din partner ønsker samme position som dig på sengegærdet, da disse justeres og kontrolleres enkeltvis. Vil I gerne have at det stadig føles som en sammenhængende seng, kan I købe et lille cover, man sætte mellem sengene, så der ikke opstår den typiske revne imellem dem.

Find en billig elevationsseng i forhold til kvalitet og komfort

Elevationssenge kommer i flere prisklasser, og det er faktisk blevet muligt at finde en billig elevationsseng nu om dage, hvilket er en af årsagerne til, at flere og flere vælger denne type seng. Når du er ude og købe en billig elevationsseng, så er det vigtigt at du kigger nærmere på:

  • Motoren
  • Kvaliteten på selve madrassen
  • Topmadrassen
  • Sengens design

Er en elevationsseng mon det rette for dig?

DU skal naturligvis gøre op med dig selv, om du er villig til at ofre det, som en elevationsseng koster. ER du i tvivl om, hvor vidt det er pengene værd, så kan du overveje om du vil kunne få glæde af den fordi:

  • Du gerne vil ligge i sengen og læse eller se film
  • Du gerne vil sidde i sengen med din tablet
  • Du døjer med stivhed eller ømhed i ryggen, nakken eller skuldrene
  • Du eller din partner snorker

Det er mere behageligt at have hovedgærdet hævet lidt, når man ser TV, læser eller sidder med en tablet og zapper. Men en ikke mindst lige så vigtig faktor er, at en elevationsseng kan være med til at afhjælpe rygsmerter. En af grundene til stivhed og ømhed i musklerne kan nemlig være dårlig ligge position. Med en elevationsseng kan du justere på underlaget, så kroppen ikke bliver belastet på de samme trykpunkter hele tiden. Det kan desuden være med til at mindske snorken, hvis hovedgærdet bliver hævet. Vi håber, at du har fået et bedre grundlag for at vurdere, om du har lyst til at investere i en god og billig elevationsseng.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *