Kähler vaser visker vinterens mørke farver væk

Sæt farve på dit hjem med Kählers flotte vaser (foto cahetu.com)
Sæt farve på dit hjem med Kählers flotte vaser (foto cahetu.com)

Vinteren kan nogle gange strække sig længere, end vi synes om. Det er mange dage, man lever med mørke morgener, indendørs arbejdsdage og mørkeaftener, når vi bevæger os hjem igen. Men der hjemme har vi Kähler på bordet. Der er vinterblomster i de farverige, stribede vaser, og der er små fine lys i lysestagerne.

Derhjemme bliver der lyst op med Kähler. Efter at have haft succes med den efterhånden meget velkendte stribede vase, som kommer i flere forskellige størrelser, så har Kähler udvidet sit sortiment.

I dag finder du både vaser, kander, krus og kopper fra Kähler. Du kan også lade dem pynte dit juletræ eller invitere på the i velformede keramikkander. Kähler er kommet til dit hjem og fylder dine rum ud med sikker smag, der let kan kombineres med dine personlige ting.

Kähler er helt sin egen og passer samtidig ind i ethvert hjem.

Juletider

Med vinterens mørke kommer julen også. Vi tænder stearinlys, fyrfadslys og hænger fine ting i vores vindueskarme. Vi laver julekager og inviterer på te og lidt sødt. Juleaften danser vi om træet og tømmer gulvet for de mange pakker.

Uanset hvad julen byder på, så er Kähler med. Ikke blot på sidelinjen, i vindueskarmen eller på emhætten. Kähler er en aktiv del af julen. Når småkagerne går rundt bærer Kähler dem som skål. Når gløggen skal deles, så er det Kähler, der skåles med.

Du danser om Kähler, mens du synger om, hvordan det stråler højt fra træets grønne top. På den grønne top sidder Kähler også. De har lavet deres egen julestjerne. Din julestjerne.

Juletider er hyggetider, Kähler er med hele vejen. Og når pynten skal ned og gløggen er tømt, er der tid til januarkaffe og forårsblomster. Kähler følger årstiderne og passer altid ind i dit hjem.

Se et udvalg fra Kähler
Læs mere om Kähler her:

http://www.kahlerdesign.com

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *