Læs her om de mange muligheder ved en halvhøj juniorseng

Et barn kan sove godt i en halvhøj seng (foto traevarer.dk)
Et barn kan sove godt i en halvhøj seng (foto traevarer.dk)

Børn elsker at bygge huler. De elsker er at blive udfordret på deres fantasi og de elsker små gemmesteder, som kun er deres. Den store udfordring for forældrene er at skabe de forhold, som tillader børnene at udfolde sig kreativt, uden at det gå ud over hele huset. Sengen er et centralt møbel på de fleste børneværelser. Udfordringen med børneværelset er ofte, at det skal kunne rumme mange funktioner og aktiviteter. Der skal både være plads til leg, fordybelse og det er også barnets soveværelse. Det handler her om at finde løsninger, der kan tjene mere end ét formål.

 

Kvalitet og nytte er vigtigt

På den måde udnytter du børneværelset bedst muligt. Derfor er en halvhøj juniorseng helt oplagt. Du får en god seng til dig barn, og dit barn får et lille, ekstra rum, som kan bruges i et utal af lege. Den helt store fordel med en halvhøj seng, er, at rummet under sengen bære på utroligt mange muligheder. Det er virkelig en gave at kunne tilbyde dette lille ekstra rum til dit barn, hvor der er plads til fri fantasi. Du kan vælge forskellige løsninger. Skal det være et lyserødt slot, eller er dit barn bare helt vild med pirater? Så kunne det indrettes som et sørøverskib. Du kan også bruge din egen fantasi og lave noget helt tredje. Børn har også brug for ro og tid alene ind i mellem. Det kan rummet under sengen også danne rammen for. Med et lille gardin, en blød madras og nogle puder, kan dit barn få den helt perfekte afslapningshule.

 

Lav en hyggekrog under sengen

Denne lille hyggekrog kan også være stedet, hvor der inviteres ind til højtlæsning, når vejret ikke indbyder til leg udenfor. For at få det helt perfekte rum, så kan du med fordel tage dit barn med på råd. Så kan I sammen transformere sengen om, til et rumskib eller det sejeste prinsesse slot. Der mulighederne er mange!

 

Du kan finde et stort udvalg af halvhøje juniorsenge på traevarer.dk

 

Se mere:

Wonderland gavner både om natten og om dagen

Topmadrasser kan betyde meget for dig og din søvn

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *