Lamineringsmaskine: Det ultimative skolelærer redskab

Der er mange muligheder med en lamineringsmaskine (foto kontorting.dk)
Der er mange muligheder med en lamineringsmaskine (foto kontorting.dk)

Er du skolelærer, og elsker du at lære fra dig? Men går du og mangler lidt ny inspiration til nyt materiale til de små klasser i folkeskolen. Måske noget, der tænker lidt ud af boksen og er nyt og spændende for eleverne? Her får du de gode ideer serveret.

Brug en lamineringsmaskine til at lave nyt materiale til de små klasser

Når man går i 1., 2. eller 3. klasse, så skal leg og læring gerne gå hånd i hånd. Det skal være sjovt at gå i skole, men samtidig skal man selvfølgelig lære noget og blive dygtigere. Man skal lære at sidde stille på sin numse og række fingeren op, når man gerne vil sige noget. Man skal lære bogstaverne og tallene og også lære at læse, når den tid kommer.

Til at lære alle disse nye ting med, kan det være en god ide med nogle interessante og nye underholdende materialer, der kan udfordre eleverne, stimulere deres kreativitet men samtidig lære dem noget. Det er her en lamineringsmaskine kommer ind i billedet. For med sådan en i baghånden, kan du lave mange sjove ting, som dine elever vil elske.

Hvad med at lave et vendespil, hvor du kan lave brikker af papir, som du så kan printe ud og laminere. På den måde kan du nemt og hurtigt lære børnene forskellige dyr f.eks. eller tal, når de skal finde 2, der er ens.

Man kan også lave nogle sjove plancher med kroppen, dyr osv. på, som du kan laminere og hænge op i klassen. På den måde kan børnene meget enkelt lære tingene, når de ser dem igen og igen i klassen. Det gode er, at de selv kan være med til at tegne tingene for derefter at se det blive lamineret og hængt op på opslagstavlen.

Find en lamineringsmaskine hos kontorting.dk

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *