Mange virksomheder kan spare penge ved deres kontorforsyning

Intet kontor uden en masse kuglepenne (foto syddesign.dk)
Intet kontor uden en masse kuglepenne

I dag blomstre mange nystartede virksomheder op i Danmark. De har alle forskellige målgrupper, de sælger forskellige produkter og de sælger gennem forskellige kanaler og platforme. Fælles for dem alle er behovet for en god kontorforsyning.

Kontorforsyning er måden virksomheden får de nødvendige fysiske remedier og redskaber til at udføre deres arbejde i dagligdagen. Hvis salgskontoret mangler papir og kuglepenne, eller trykkerivirksomheden mangler service i kantinen vil det sandsynligvis skabe irritation hos de ansatte og sikkert også hos ledelsen.

Ved at sikre at hele virksomhedens ansatte har alt, hvad de behøver for at udføre deres arbejde, sikrer virksomheden også produktivitet og stabilitet.

En kontorforsyning er mere end blyanter

En god kontorforsyning er ikke kun tegnestifter og gafler. En moderne virksomhed har behov for mange typer produkter, så det er vigtigt, at man finder en løsning som dækker alt. Et vigtigt element er møblerne i virksomheden. Der er for eksempel flere lovmæssige krav til skriveborde i en dansk virksomhed. Der skal være en bestemt mængde plads, bordet skal måske kunne hæves og sænkes, så det passer til den enkelte medarbejder og stolen skal også kunne indstilles rigtigt.

Når kontorpersonalet slukker computeren og produktionsmedarbejderne lægger værktøjet fra sig og tager hjem efter arbejdsdagen, er der stadig aktivitet i mange virksomheder. Der skal gøres rent, vaskes gulv og måske skal produktionspersonalets arbejdstøj vaskes. Alle disse aktiviteter kræver produkter, som vaskepulver, rengøringsmiddel eller affaldsposer. Disse produkter kan også indgå i virksomhedens kontorforsyning.

Jo flere ting som virksomheden kan få fra en enkelt udbyder af kontorforsyninger, desto flere penge er der mulighed for at spare.

Selvom der kan være mange penge at spare, så er der også stor forskel i kvalitet og service på kontorforsyning. Når nu visse produkter er væsentlige for virksomhedens drift, så er det vigtigt at sikre, at virksomheden aldrig løber tør for de væsentligste artikler.

Se mere om god kontorforsyning her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *