Moderigtig glas altan til hverdag og fest

Altaner stål er det gode valg (foto minaltan.d)
Altaner stål er det gode valg (foto minaltan.d)

En altan lukker op for mange muligheder. Ikke nok med at den giver liv og lys, så giver den også en helt unik udendørs plads, som du kan nyde på forskellige måder. Mange vælger en glas altan, når de skal vælge altan, netop fordi den giver endnu mere lys og nogle pragtfulde muligheder, for den der måske drømmer om en lille have ude på altanen.

 

Nyd kaffen ude

En glas altan er ikke lavet 100% af glas. Det er faktisk kun rækværket, der fås i glas og normalt vælger folk materet glas, fordi gennemsigtigt glas nemt kan virke lidt skræmmende, da altanerne typisk er oppe i højde (mindst 1 sal). Det du får med en glas altan frem for en altan med eksempelvis mursten eller gitter er faktisk både tryghed og lys. Du skal ikke være bekymret for, at du taber noget ud gennem tremmerne eller eksempelvis et barn eller dyr kommer til at sidde fast i tremmerne. Lyset giver sig selv, fordi glasset lukker lyset ind. Desuden er glas altaner super moderigtige: De kombinerer nemlig tidens stil med stål og glas og er ofte designet til at passe til moderne huse. Det skal dog sige, at de faktisk også passer fint til ældre huse, fordi de her giver et moderne twist.

 

En have på en glas altan

En have på en glas altan er en temmelig god idé. Altanen beskytter på en gang planterne samtidig med, at den lader planterne slikke varmen og solen i sig. En glas altan låner lidt fra drivhuset og giver samme effekt på din altan. Du kan derfor på en glas altan nemt have eksempelvis tomatplanter, som kræver meget lys og skygge. Husk dog, at altanen ikke giver lys af sig selv, så hvis du bor et sted, hvor der slet ikke er lys, så kommer der det heller ikke, selvom du har en glas altan. En glas altan lover til gengæld at alt den lys, der kommer, det lukker den ind!

 

Læs mere om glas altaner på www.minaltan.dk.

 

Se mere:

Altaner er til glæde og til gavn

Ny altan – nyd den friske luft i nye højder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *