Ophæng til fladskærm: Så har du mere gulvplads i stuen

Få dig et ophæng til fladskærm, din stue vil blive pænere (foto vivotel.dk)
Få dig et ophæng til fladskærm, din stue vil blive pænere (foto vivotel.dk)

Er stuen ikke det sted, hvor I har aller mest plads? Føles det nogle gange lidt trangt at skulle gå forbi alle ens ting, der står på gulvet. Kante sig forbi sofaen, fjernsynet, reolen, potteplanter, lænestole osv. Ja en af løsningerne kan i hvert fald være at flytte fjernsynet væk fra gulvet.

Man kan selvfølgelig vælge helt at droppe fjernsynet – simpelthen at sætte det på loftet og se, hvilke reaktioner, det giver. Men hvis man ikke er klar til helt så drastisk en beslutning eller ikke orker alt det brok fra ungerne, ja så kan man også bare overveje at hænge fjernsynet op på væggen og dermed fjerne det fra det overfyldte gulv.

Brug et stabilt og fleksibelt ophæng til din fladskærm

Når du skal hænge fjernsynet op, er det vigtigt, at du vælger et ophæng til din fladskærm, som både er af den helt rigtige kvalitet og styrke, så fjernsynet kommer til at hænge helt stabilt og kan blive hængende der i mange år uden at falde ned. Det skal også helst lige kunne tåle, at en kommer til at skubbe lidt til det, uden at det vælter ned på gulvet og går i stykker. Se et ophæng til fladskærm her.

Desuden kan det være en god ide at få et fleksibelt ophæng til din fladskærm. Altså et ophæng, hvor du kan indstille fjernsynet i den højde og med den vinkel, som passer til netop det sted, du sidder. De fleste ser selvfølgelig bare fjernsyn i sofaen, men vil det ikke også være smart at kunne dreje fjernsynet over mod et bord, hvis man har brug for lidt underholdning, mens man lægger vasketøj sammen? Eller at kunne vende det mod køkkenalrummet, hvis man gerne lige vil skimte en TV-avis, mens man laver aftensmaden?

Læs også flere artikler om boligindretning lige her:

Playtype – stilren typografi og grafik til væggen

TV borde: Så har du styr på dit TV i stuen

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *