Overlev de varme sommernætter med en bordventilator

ventilator kontortingdk
Få en bordventilator til kontoret (foto: kontorting.dk)

Når sommeren kommer og tager varmen med sig, så kan det være svært at finde kulde. Dette går også udover vores søvn, da det er svært at finde ro, når kroppen er ophedet. Sommeren betyder nemlig at nætterne bliver noget varmere, end vi er vant til. Det medfører, at mange af os ligger og vender og drejer den halve nat, fordi vi ikke kan falde i søvn. Det første du kan gøre for at sikre din nattesøvn er at åbne vinduet i soveværelset, og gerne nogle timer før du går i seng, så der er frisk luft derinde.

 

Frisk rummet op

Et åbent vindue vil også bidrage til, at luften i soveværelset bliver skiftet i løbet af natten. Sov også gerne så lidt tøj som muligt, helst helt uden, hvis det ikke føles ubehageligt for dig. På den måde vil din krop være bedre til at komme af med varmen. Brug også kun en sommerdyne eller måske bare et lagen, hvis du gerne vil have noget over dig, når du sover. Det er også vigtigt at sørge for, at du ikke er dehydreret, når du lægger dig til at sove, men sørg for at drikke tilpas med vand, det vil hjælpe kroppen, når den skal køle dig ned i løbet af natten. Pas på med ikke at drikke for meget, så du skal på toilet i løbet af natten.

 

Anskaf dig en bordventilator

Hvis intet af dette virker tilstrækkeligt kan det stærkt anbefales at du anskaffer dig en bordventilator, der giver dig frisk luft hele natten og som ikke støjer for meget. Den skal ikke blæse direkte på sengen, hvor du sover, men bare ud i rummet, så luften ikke står helt stille i soveværelset. Derfor er det perfekt at have den stående på bordet.

Bordventilatoren er den mest fleksible ventilator. Du kan let flytte rundt på den, da den ikke fylder ret meget. Du kan både have den stående i udestuen om dagen og flytte den op på værelset om aftenen.

 

Se det store udvalg af bordventilatorer her!

 

 

Kig videre herinde:

Stoleunderlag passer på gulv såvel som stol

Lamineringsmaskine: Det ultimative skolelærer redskab

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *