Pas godt på dine flasker ved at lægge dem i vinreoler

En nem vinreol (foto traevarer.dk)
En nem vinreol (foto traevarer.dk)

Der er få varer, som vi forbrugere uden videre kan få fingrene, der er omgærdet med så meget mystik som vin. Det er som om at vin på en eller anden måde har formået at manifestere sig som den mest eksklusive drik. Det ses overalt, både i butikker, hvor hele afdelinger er dedikeret til vin, og på restauranter, hvor man uden videre kan finde flasker til flere penge end hele menuen koster. Det siger også noget om hvordan man bør opbevare sin vin. Den skal naturligvis i vinreoler for at bevare dem bedst.

 

Vin bør opbevares vandret

Der er rigtig mange traditioner inden for vinproduktion og vinkonsumption. Nogen af dem er blevet til, i jagten på at gøre vin mere interessant, og andre igen er der af praktiske grunde. Tag for eksempel den regel, at al vin meget gerne skal ligge ned, for at kunne holde sig bedst. Det kunne man godt tro var en undskyldning for at få folk til at købe vinreoler, men sådan forholder det sig dog ikke. Faktisk er vin meget afhængig af at flaskerne ligger ned, mens man venter på at drikke dem.

 

Noget af det som er med til at gøre vin helt særlig som drik, er at man kan løbe ind i endda meget gamle årgange. For at disse kan holde sig, skal man naturligvis opbevare dem under optimale forhold. Det kræver en vinreol, da vin skal ligge ned, for at korkproppen ikke tørrer ud, og dermed lader mere oxygen trænge ind i flasken, for derefter at gå i forbindelse med vinen og til sidst oxydere den. Derfor er det strengt nødvendigt at vin ligger i vinreoler.

 

Gør din vin tilgængelig med de helt rette vinreoler

 

Vinreoler er uomgængelige når man snakker om vin. Ud over at vin helst bør ligge ned, mens det ikke bliver drukket, så er det egentlig også bare meget praktisk med en vinreol til at opbevare vinen, da man dermed kan komme til alle flaskerne, uden at skulle løfte alle de flasker der ligger over den man vil have, væk, for at kunne komme til den rigtige flaske.

 

Leder du efter vinreoler er www.traevarer.dk et godt sted at kigge

 

Læs mere i disse indlæg:

En elefantfod er et yderst effektivt og praktisk kontorredskab

TV borde: Så har du styr på dit TV i stuen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *