Playtype – stilren typografi og grafik til væggen

Playtypes fantastiske plakater giver rummet stil (foto cahetu.com)
Playtypes fantastiske plakater giver rummet stil (foto cahetu.com)

På mange områder brillerer danskere. I hvert fald indenfor design. Et af de nye succesfulde designvirksomheder hedder Playtype. Med deres stilrene evne til at sammensætte farver og print skaber de enkeltheder fyldt med liv, der passer lige til væggen i stuen, køkkenet, badet eller soveværelset. Faktisk hvor som helst.

Plakaterne virker umiddelbart simple. Alligevel er der noget ved dem, der gør dem genkendelige og sammenhængende. Derfor passer de også godt til at hænge sammen i et hjem. De skaber helhed og sammenhæng. Noget, der normalt være svært at få ordentligt tag på.

Playtype laver plakater i flere størrelser, de lader dig op til at bestemme, hvordan du hænge dem – hvordan de skal spille sammen. Derudover lader de dig også selv bestemme, hvor mange du vil have. Det er design til en pris, hvor studerende kan være med. Men design, der svarer til en helt anden prisklasse.

Notesbøger med typografi som Playtypes plakater

Playtype blev kendte på deres plakater. Men de laver faktisk også andet. Blandt andet notes bøger, som er blanke indeni, men dekoreret på samme vis som plakaterne udenpå. Det der særligt er værd at lægge mærke til er typografierne.

Alle Playtypes produkter er dekoreret med et eller flere bogstaver. Nogle er let skjulte, andre danner basen for plakatens udtryk. Nogle er i kraftige farver, andre mere sarte. Der er noget for enhver, trods ingen i sidste ende ikke er i tvivl om, at det er en Playtype, man har hængende på væggen.

Med notesbøger og plakater fra Playtype kan du få et sammenhængende, dekorativt og typografisk kontor. Eller du kan have hjemmet med dig, når du pakker notesbogen ned i arbejds- eller skoletasken. Altid et lille minde om, hvordan hjem er. Med Playtype får du stilrent design med dig på vejen.

Gå til Playtypes hjemmeside

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *