Praktiske kvalitets topmadrasser forlænger din sengs levetid

En blødere og bedre søvn (foto dunlopillo.dk)
En blødere og bedre søvn (foto dunlopillo.dk)

En god nattesøvn er enormt vigtigt for dig. Nattesøvnen betyder alt for, ikke bare hvordan din dag kommer til at blive, men også hvordan du i det hele taget har det. Sover du dårligt, kan der komme mange andre dårligdomme med det. I stedet for at smide din madras eller lige frem din seng ud og investere i en ny, kan du overveje, om du kan nøjes med at købe et par topmadrasser til din og din partners seng.

 

Topmadrasser i forskellige afskygninger

Topmadrasser er madrasser, som man ligger på ”toppen” af senge. Det vil sige, det er madrasser, du spænder oven på den madras, du allerede har. Du skal altså ikke investere i nye madrasser og kan beholde den seng, du har. Topmadrasser kan dog gøre meget. De kan sørge for, at hele familien rent faktisk kommer til at sove godt, selvom madrasserne ikke er de bedste. Topmadrasser kan naturligvis ikke trylle og hvis dine madrasser er udtjente, så kan en top madras ikke rette op på den skade. En topmadras kan altså forlænge levetiden for din seng og du bør overveje at købe en topmadras, når du køber en seng. Den får simpelthen sengen til at holde længere og du får højst sandsynligt en bedre søvn.

 

Prøv dig frem

Der er forskel på topmadrasser. De er ikke alle ens. Lige som almindelige madrasser er de forskellige og du kan kombinere forskellige topmadrasser med forskellige madrasser. Topmadrasser fås eksempelvis med forskellige overflader. Ofte består de af en hel masse ”pølser” eller lameller af tynd madras, der er syet sammen. Husk, at du ikke nødvendigvis kan købe de samme topmadrasser til hele familien. Folk har forskellige behov og det finder I bedst ud af, ved at prøve forskellige topmadrasser. Du finder forskellige typer topmadrasser hos Dunlopillo og på deres hjemmeside kan du læse mere om de forskellige typer madrasser.

 

Du finder hjemmesiden på www.dunlopillo.dk.

 

 

Kig også:

Et sengetæppe skaber hyggen på soveværelset

Med den rette seng bliver søvnen super god

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *