Sådan får du fat på en billig forsikring

bliv forsikret

Alle mennesker er forsikret på den ene eller den anden måde. Derfor er det et yderst relevant emne, som jævnligt tages op. Har jeg den billigste forsikring? Nogle gange kan det betale sig at skifte forsikringsselskab, selvom man da man tegnede forsikringerne, var i besiddelse af de billigste forsikringer på markedet. Markedet for forsikringer ændrer sig hele tiden, og derfor gør priserne det også. Det er derfor en fordel at følge op på sine forsikringer jævnligt og sammenligne dem med de aktuelle forsikringer på markedet – måske der er penge at spare.

Det kan tage meget lang tid og virke uoverskueligt at indhente tilbud på forsikringer selv

Men hvordan får man lige fat på de billigste forsikringer? Det er sjældent muligt at finde info om priser på de forskellige forsikringsselskabers hjemmesider, ligesom det heller ikke er noget, som de vil oplyse en hel masse om, hvis man ringer til dem for at få et tilbud. Ofte får man at vide, at man kan booke et møde med en forsikringssælger. Det kan hurtigt blive en langsommelig affære, hvis man skal igennem en masse timelange forsikringsmøder – og hvem gider egentlig at bruge så meget tid på det?

Modtag tre uforpligtende og gratis tilbud på billig forsikring online

Der er heldigvis kommet en ny og smartere måde, hvorpå man kan anskaffe sig en billig forsikring. Man går simpelthen ind på en hjemmeside, der tilbyder at indhente tilbud på forsikringer for en. Derved sparer man selv besværet og tiden med at hive info ud af de mange forsikringsselskaber. Når man anmoder om 3 tilbud, så foregår det således, at udbyderen af hjemmesiden sender din anmodning rundt til mange forskellige forsikringsselskaber. Herefter bliver der sorteret i tilbuddene, og man modtager derfor kun de tre bedste tilbud.

Mange om buddet er lig med bedre chance for en rigtig billig forsikring

I og med at mange forsikringsselskaber er om buddet, så kan man være sikker på, at man på den måde får tilbudt en billig forsikring. Samtidig, så anvender sådan en side kun gode og troværdige forsikringsselskaber, da det ellers ville give dem et dårligt ry, som de ville kunne risikere at miste kunder på.

På sådan en hjemmeside er det uforpligtende og gratis at modtage tilbud. Man kan søge om tilbud på disse forsikringer:

 • Husforsikring
 • Indboforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Bilforsikring
 • Dyreforsikring
 • Veteranforsikring
 • Ejerskifteforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • MC forsikring
 • Campingvogn og trailer forsikring
 • Rejseforsikring
 • Scooter og knallert forsikring
 • Bådforsikring

Der er altså hele 14 forsikringer, som udbydes på denne måde. Bemærk, når du ansøger om tilbud, at der kan være faktorer, som påvirker resultatet.

Selvrisiko har indflydelse på en billig forsikring

En af de faktorer, der påvirker resultatet af forsikringspræmierne, er selvrisikoen. Det er typisk sådan, at forsikringen falder i takt med at selvrisikoen stiger. Det er noget, man skal gøre op med sig selv, ved at opveje fordele og ulemper. Ved at vælge en lav selvrisiko, så skal man ikke punge ud med et ret stort beløb, hvis uheldet er ude. Omvendt, så skal man betale et større beløb til forsikringen, hvis selvrisikoen er lav.

Kilde: https://www.forsikringsportalen.dk/billig-forsikring/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *