Sådan holder i det perfekte bryllup

Brud har en buket blomster i hånden

Forberedelsen til ethvert bryllup er en overvældende affære for alle involverede parter. Der skal nemlig planlægges og arrangeres en helt ufatteligt mængde ting, der helst skulle resultere i det helt perfekte bryllup. Som vordende ægtepar, så ønsker i desuden også at jeres bryllupsdag skal være en uforglemmelig dag for alle jeres inviterede gæster. Hvis i derfor er på udkig efter et par gode bryllupsidéer, så skal i bare læse videre her. For her får i nemlig de perfekte tips til at holde det perfekte bryllup.

Træk ikke bryllupsceremonien i langdrag

Det lyder måske en kende ulogisk, men der er faktisk noget der taler for en lidt kortere bryllupsceremoni. For selvom det jo er begge jeres store dag, så er der jo ikke meget ved at jeres gæsters opmærksomhed begynder at drive andre steder hen. Sørg derfor for at have et loft på selve ceremonien på omtrent 25 minutter.

Hav en god bordplan

Uanset om i vælger at have en formel bryllupsmiddag, en udendørs begivenhed eller en stor buffet, så er det rigtigt vigtigt at i sørger for at have en god bordplan. I har heldigvis den helt store fordel, at i jo netop kender jeres gæsters personligheder. I kan nu langt nemmere sammensætte de forskellige borde med folk, der virkelig vil have noget at snakke om.

Dj til dansegulvet

Næste punkt er underholdningen. Her vil en dj til bryllup altid være en fantastisk løsning. En dj vil nemlig være en af de mest effektive måder at løfte stemningen, og få gæsterne på dansegulvet. Vælg derfor en dj med et velafprøvet sæt, der måske også inkluderer en række af jeres yndlingssange.

Lad gæsterne anmode om sange

I samme tråd bør i opfordre jeres gæster til at komme med anmodninger til festens dj. Enhver dj til bryllup med respekt for sig selv vil nemt kunne inkorporere jeres gæsters ønsker i sit repertoire.

Åben bar

Selvom en åben bar selvfølgelig ikke er det billigste i verden, så er det dog penge der er godt givet ud. Selv hvis der ikke er det helt store bryllupsbudget, så kunne i f.eks. bare nøjes med vin og kolde øl i den åbne bar.

Skræddersy jeres egen bryllupscocktail

En anden mindeværdig bryllupsidé kunne også være, at gå sammen med en professionel bartender for at designe jeres helt unikke cocktail. I skal dog nok helst sørge for, at jeres cocktail ikke bliver alt for unik, men snarere noget som de fleste vil syntes om.

Sørg for at have et loungeområde

Selv den bedste dj til bryllup vil ikke kunne hive alle gæsterne op fra deres stole hver eneste gang. Det er jo nemlig ikke alle, der har den store lyst til at ramme dansegulvet – eller måske trænger de bare til en lille pause. Det vil her være en fremragende løsning, hvis i designer et loungeområde til jeres gæster. De vil nu kunne tage en lille pause fra al musikken, og i stedet sludre lidt med de andre bryllupsgæster et lidt mere roligt sted.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *