Sådan rengør du dine spejle nemt

Et spejl gør rummet større (foto: ide.dk)

Spejle er praktiske i mange situationer. Et godt spejl i entréen giver både dig selv og dine gæster mulighed for at se, om tøjet sidder, som det skal, når de ankommer eller du er på vej ud. De færreste mennesker vil nok afsløre, hvor meget tid, de bruger foran spejle i løbet af livet, men en ting er sikkert: Uanset hvor forfængelig man er, er det rart at se ordentlig ud, når man forlader hjemmets fire vægge. Spejle er derudover en flot tilføjelse til ethvert rum, og de kan pynte i ethvert hjem, hvis man vælger den rette model til at understøtte stilen.

 

Køb spejle til alle rum

Selvom mange nøjes med et spejl i badeværelset, er det faktisk en fin ting at have spejle i mange af huset eller lejlighedens rum, så der altid er et inden for rækkevidde. Især i soveværelset er det lækkert med gode spejle, så man kan vælge dagens outfit uden at skulle gå ud i entréen eller på badeværelset. Man kan desuden få spejle i mange udformninger, og i soveværelset kan man få skabe, der har spejle indbygget i lågerne, så man altid har mulighed for at nyde synet af sine søvndrukne øjne, når man lige er stået op.

 

Disse tips holder dine spejle rene

Selvom der er mange husråd for, hvordan man nemmest gør sine spejle rent, er det ikke det hele, der virker lige godt. Gamle husråd om at bruge en tennissok efterlader ikke altid spejle i den forfatning, man havde håbet, og det er faktisk nemmest bare at bruge glasrens og en klud. Den nemmeste måde at klare rengøringen af sine spejle på er at sprøjte en masse en glasrens ud over glasset og lade det virke i et stykke tid. Når man har ladet det sidde i et par minutter, kan man så tage en ren, tør klud og tørre efter med. Det er allerbedst, hvis man har en klud, der er beregnet til glas, da denne type som regel er nogenlunde fri for lommeuld og andre ting, normale karklude godt kan samle op i vaskemaskinen. Er der stadig lidt støv og lommeuld på ens spejle, når man er færdig med rengøringen, kan man bruge et stykke avispapir til at tørre efter. Gør man dette, kan man være sikker på at få det hele med, og der er altså her tale om et gammelt husråd til rengøring af spejle, der simpelthen ikke kan slås af nymodens remedier, som ellers lover guld og grønne skove.

 

Se et stort udvalg af spejle her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *