Skab din helt egen stil i boligindretningen

boligindretning

Det er sjovt at skabe sin egen stil boligindretningen. En kombination af gamle arvestykker og helt nye møbler kan skabe liv i rummet. Du kan på mange måder skabe dit eget personlig præg, som får dine gæster til at kigge en ekstra gang. Det bedste ved at skabe sin egen stil, er at du selv bestemmer hvad du vil have i dit hjem. Det vil alligevel være en god ide at følge nogle guidelines.

Hvordan skaber du din egen stil med boligtilbehør?

Det er en balancegang hele vejen. Du skal sørge for ikke at blande for mange stilarter. Det kan nemt blive rodet og uoverskueligt. For at få din personlighed helt ind i stilen skal du bruge god tid. Hver gang du køber en ny ting, kan du tænke den ind i din indretning. På den måde skaber du en helhed i indretningen.

Du vil skabe et bedre match med boligen, hvis dine møbler og andet inventar kommer fra ca. samme tidsperiode som din bygning. Hvis du har en meget feminin stil, kan du bryde den med møbler i lyst træ. Du kan lave små grupper af forskellige emner i rummet. Det kan være flere puder sammen eller en samling glas eller vaser.

Hvis du ønsker at skabe en mere hyggelig atmosfære i stuen, er stof og tekstiler en god ting. Det kan være i form af tæpper eller puder. Du kan også få inspiration fra et møbels formgivning. Med lys i rummet får du den rette stemning. Det kan både være lamper eller levende lys som får hyggen frem i rummet. Har du en romantisk åre, kan det være en god ide med mørkt træ og gamle ting kan du købe brugt. Det er en enkel stil at udføre som ikke kræver så mange penge. Sørg for at udvælge nogle få ting. Det er også mere rent i looket hvis du holder dig til en enkelt træsort. Hvis du skal finde en ny stil, kan det være en ide at tage udgangspunkt i arkitekturen eller dine omgivelser.

For at skabe din egen stil skal du slippe fantasien løs. Det kan være du får en helt skør ide som ikke vil fungere, men den kan muligvis udvikles til noget der vil fungere. Farver i indretningen er også en balancegang. Hvis du maler alle vægge i en kraftig farve, skaber det ofte uro i rummet. I stedet for, kan du nøjes med at bruge farven på en væg, eller finde et billede med gode farver. Hvor det før blev for meget, vil det her være et afbræk fra en ensartet og ren stil.

Find mere inspiration her.

Ny stil med dit eget boligtilbehør

Med forskelligt boligtilbehør kan du skabe en bestemt stemning i hjemmet. Du sørger på den måde for at fremhæve din egen stil i din indretning. Det er en god ide at skabe en balance mellem funktionalitet og dekoration. Nogle elementer kan dog være både æstetiske og funktionelle. Du kan indrette din bolig med tavler, ure, hylder, trækasser og mange andre ting.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *