Smudsmåtter behøver ikke føles som et tvangskøb til indretning af ens hjem

Der er mange faktorer man skal tænke på, når man begynder at indrette ens hus, lejlighed eller feriebolig. Det handler naturligvis om at finde en indretningsstil, der er helt ens egen, således at man på bedste vis kan føle sig hjemme når man træder ind ad døren. Der er dog nogle ting ved indretning, der ofte kan ende med at føles som tvangshandlinger og -indkøb, dette er især smudsmåtter, da mange ikke mener at disse passer ind i den generelle indretningsstil man ønsker at bruge som rød tråd.

Der findes dog et stort udvalg af smudsmåtter på markedet nu til dags, hvilket gør det muligt for selv den mest kræsne indretningsarkitekt at finde noget, der matcher den røde tråd, man ellers bruger gennem hele hjemmet. Det kan være at man i bogstavelig form ønsker den røde tråd gennem huset, og derfor ønsker at find en rød smudsmåtte, eller at man blot ønsker at gennemføre et andet farvetema gennem hele huset, hvilket i langt de fleste tilfælde kan lade sig gøre, hvis blot man handler de rigtige steder. Husk også, at nuancer som sort, grå og hvid passer til alt.

Gør hjemmet unikt med en personlig indretningsstil

En af de nye trends, der er begyndt at dukke op i de danske hjem, er at man indretter efter sin egen personlige stil og ikke lader sig farve af de mange boligsider og blade, hvor de ’perfekte’ hjem er vist i farverige billeder. Det er nu på mode at indrette sit hjem med nogle små nipsting, farver eller elementer, der stikker lidt ud fra normen og som ikke alene gør ens hjem unikt, men også spændende at bevæge sig rundt i. Her kan man også inddrage smudsmåtter, der ikke alene fås i forskellige farvenuancer, men også i forskellige stilarter og former. Det er måske ikke det mest praktiske at have en smudsmåtte, der er trekantet eller stjerneformet, men hvis det er dette, der gør at ens hjem fremstår knivskarpt og passer til ens personlighed, er det den vej man bør gå når man indretter.

Byd gæsterne velkommen med et smil – find en smudsmåtte med print

Når man som gæst ankommer til andres hjem er der intet bedre end at man får et smil på læben allerede inden man træder ind over dørtærsklen. På den anden side set, er der heller ikke noget bedre som vært end at åbne døren og se et smilende ansigt, derfor kan man med fordel vælge smudsmåtter med print til udendørs og indendørs brug. Dette kan f.eks. være en måtte med teksten ’Er det nu dig igen?’ som gæsterne mødes med når de står foran hoveddøren og banker på, eller det kan være en indendørs måtte med teksten ’See you soon’, som man ikke kan undgå at se når man går. Det er i nogle tilfælde muligt at få designet sine egne smudsmåtter med print, således at disse kan personliggøres yderligere så man forlader hjemmet med et smil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *