Stoleunderlag passer på gulv såvel som stol

Et stoleunderlag er nødvendigt hvis du ikke vil ødelægge for tusinde kroner gulv (foto kontorting.dk)
Et stoleunderlag er nødvendigt hvis du ikke vil ødelægge for tusinde kroner gulv (foto kontorting.dk)

Hvilket gulv har du under dit skrivebord? Er det af træ? Eller er det dækket til med et tæppe? Er det måske i et helt andet materiale? Uanset hvad, så er det vigtigt, at du har et stoleunderlag under din kontorstol. Ellers får gulvet ridser, og din stols hjul kan lide et knæk. Det er ikke meningen.

Et stoleunderlag hjælper dig.

Stoleunderlag er typisk lavet i plast. De er kvadratiske og passer til, at de fylder den flade, som din kontorstol og du typisk bevæger sig rundt på omkring skrivebordet. Det vil altså sige, at du med et stoleunderlag har muligheden for at beskytte dit gulv samt at have en behagelig oplevelse, når du triller rundt. Det kan nemlig være svært at udnytte hjulene på din kontorstol, hvis du eksempelvis sidder ovenpå gulvtæppegulv. Her kan hjulene have svært ved at trille ordentligt, fordi underlaget er blødt. Det gør det sværere for dig at bevæge dig rundt.

Få en god oplevelse, invester i et stoleunderlag

Der er mange gode fordele ved et stoleunderlag. Først og fremmest beskytter det dit gulv. Derudover passer du også på selve stolen. Og dertil får du ikke mindst en god og nem glide oplevelse, da din kontorstol frit kan glide frem og tilbage på stoleunderlaget.

For at få en god oplevelse med dit stoleunderlag, er det vigtigt, at du investerer i et, der passer til dit gulv. Hvis du har et trægulv, kan du klare dig med et almindeligt underlag, der er ens på begge sider. Hvis du omvendt sidder ved dit skrivebord, der står ovenpå et gulvtæppe, eller hvis du har væg til væg gulvtæpper, så er det en god ide at investere i et stoleunderlag med pikke. Disse pikke sikrer, at stoleunderlaget ligger helt fast på tæppet. På den måde undgår du at skulle rykke rundt på underlaget, fordi det er gledet på tæppet.

Se et udvalg af stoleunderlag hos Kontorting

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *