Tempur former din nattesøvn til perfektion

Tempur madrasser og senge giver dig en uovertruffen søvn, hver nat (foto sengespecialisten.dk)
Tempur madrasser og senge giver dig en uovertruffen søvn, hver nat (foto sengespecialisten.dk)

Materialet fra Tempur er svært at sammenligne med noget andet. Det er elastisk og trykaflastende, og så kan det regulere temperaturen, så du ikke kommer til at svede mere end nødvendigt. Materialet er sådan, fordi det har en åben struktur med masser af små lufthuller. Det er dem, der også medvirker, at en Tempur madras eller Tempur pude former sig helt perfekt efter din krop.

Millioner af små åbne celler lægger sig op ad din krops form og støtter den gennem hele natten. Der er tale om perfekt tilpasning til kroppen, og materialet, der ikke yder et modtryk mod din krop men udelukkende former sig, giver dig mindre behov for at ændre sovestilling i løbet af natten. Netop fordi der ikke er nogle punkter, der trykker mod din krop, vil du ikke havde samme behov for at lede efter en ny, behagelig stilling.

Når solens stråler rammer sengen, og det er tid til at stå op, vil madrassen eller puden vende tilbage til sin oprindelige form. Det sker lige så snart, du fjerner kroppens tryk fra det.

Der ligger raketvidenskab bag produkterne fra Tempur

Det er måske de færreste, der ved det, men produkterne fra Tempur stammer faktisk fra års forskning. Og ikke nok med det, så har forskningen sit udspring i det ydre rum, mere eller mindre. I 1970’erne arbejdede man i USA på at udvikle et materiale, der kunne beskytte astronauterne under raketopsendelser. Det skulle give støtte og sikre, at de ikke kom til skade under bump og rystelser. Men det nyopdagede materiale skulle vise sig, at blive anvendeligt i helt andre hverdagsagtige sammenhænge.

Materialet kom nemlig aldrig helt i rummet men blev færdigudviklet til at kunne bruges i puder og madrasser, og i den sammenhæng kom det til at passe perfekt. Så når man lægger sig på sin Tempur seng, og ens hoved rammer Tempur puden, så kan man jo sende en tanke til de rumprogrammer der gjorde din gode nattesøvn mulig. Og så er det take off til drømmeland.

Se forskellige produkter fra Tempur

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *