Tempur madrasser – sov godt hele natten

Med Tempur madrasser sover man altid godt (foto sengespecialisten.dk)
Med Tempur madrasser sover man altid godt (foto sengespecialisten.dk)

Det er hårdt at komme ud ad sengen disse mørke efterårs morgener. Det er som om, at den varme dyne trækker lidt ekstra, og som om at kroppen ikke rigtigt er lavet til at stå op, mens der stadig er helt mørkt udenfor. Det føles helt forkert, og man har bare lyst til at blive liggende. Men op skal vi, for vi skal på job, i skole og i børnehave og vuggestue.

Noget, der kan gøre det endnu værre at stå op om morgenen, er, hvis du har ondt i nakken, ryggen eller hovedet efter en dårlig nats søvn. Vi kender det alle sammen. Følelsen af at have ligget rigtigt dårligt med nakken og skuldrene og dermed have en grum hovedpine resten af dagen, der er drøn irriterende. Man er set ikke oplagt til dagens gøremål, og man har en lidt kortere lunte end ellers og kan finde på at vrisse af familie og kollegaer.

En måde du kan komme til at sove bedre på om natten og undgå smerter i kroppen kan være ved at sove på en tempur madras.

Tempurmadras – undgå ondt i nakke, ryg og skuldre om natten

En tempur madras retter sig ind efter netop din krop og er meget støttende. På den måde kommer du automatisk til at spænde mindre i kroppen om natten, og det kan altså hjælpe nogle fra at døje med ondt i kroppen om morgenen. Man kan også få tempur puder, der kan være gode for din nakke. Det er med at undersøge markedet lidt og finde ud af, hvad du har brug for, og hvad der kan hjælpe dig bedst, så du kan få en bedre søvn hele natten året rundt. Ønsk dig eventuelt madrassen i julegave.

Find en tempur madras her: http://www.sengespecialisten.dk/tempur-madrasser/

Læs meget mere om tempur her

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *