TV borde: Så har du styr på dit TV i stuen

Få styr på dit TV med et tv bord (foto ide.dk)
Få styr på dit TV med et tv bord (foto ide.dk)

Det er det evige spørgsmål, når stuen skal indrettes, og alt andet står fint. Sofaen er fint placeret, det samme er reolerne, kommoder osv. Men hvad pokker gør man ved det store TV, der også skal være i stuen? De fleste kvinder mener bestemt ikke, at det er det kønneste møbel, og så det måske helst have en mere beskeden plads i stuen. Mens mange mænd gerne ser det som et centralt møbel, der skal have en plads lige foran sofaen midt i stuen, så de nemt kan smække benene op på sofa bordet og se sport. Men hvordan får du dit TV placeret bedst muligt? Her får du lidt inspiration.

Med et TV bord bliver dit TV lidt pænere

En mulighed er, at hænge det op på væggen med et vægbeslag til TV. Så er det lidt af vejen. Og det er faktisk en hel god løsning. På den måde er det væk fra gulvet, og der er så heller ikke fare for, at små børn og store børn kan vælte det ned på gulvet. Det falder også lidt i et med væggen, og bliver ikke så centralt og massivt i rummet.

Men en anden god løsning er, at få fat i en smart TV bord, som TV’et kan stå på. På den måde kan det faktisk blive helt hyggeligt at se på. Placer nogle magasin blade på hylden i TV bordet, og sæt eventuelt en hyggelig blomst ved siden af. På den måde bliver TV’et rent faktisk et fint og dekorativt møbel og ikke bare et stort grimt metal stykke, der helst skal gemmes væk. Der findes mange forskellige TV borde på markedet, så du kan helt sikkert finde et, der passer perfekt til netop din stue.

Find et TV bord hos ide.dk

Se på vægbeslag til dit TV her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *