Valget af altandøre har stor betydning for din lejlighed

Stålaltan, det oplagte valg (foto minaltan.dk)
Stålaltan, det oplagte valg (foto: minaltan.dk)

Når man får lavet en altan til sin lejlighed, er der mange ting man skal have styr på. Dels skal man have fundet ud af, hvor stor altanen skal være og hvilket materiale den skal være lavet af, og dels skal man finde ud af, hvor der skal være udgang til altanen fra. Der er dog også andre beslutninger, der skal træffes, men selvom disse er ganske vigtige for hele altan oplevelsen, er der mange der ikke bruger specielt lang tid på dem. En af disse beslutninger er hvilken type altandør man vil have. Valget har ikke blot betydning for det æstetiske, men rent faktisk også stor betydning for eksempelvis lysindfald i lejligheden.

 

Altandøre der giver lyse lejligheder

Vælger man en altandør, hvor der er glas fra top til tå, vil der nemlig komme fantastisk meget lys ind i lejligheden. Ønsker du derimod lidt mere privatliv i lejligheden, vil du kunne vælge kun at have glas i toppen af din altandør, men her skal du være opmærksom på, at det vil betyde mindre lys i din lejlighed. Hvis du vælger en altandør med glas hele vejen ned, vil det også blive lidt rarere at opholde sig på altanen. Det skyldes, at altanen vil føles lidt mere luftig, fordi der er mulighed for at kunne se ind i lejligheden. Derfor er en glasdør til altanen specielt god i de situationer, hvor man kun har mulighed for at have en lille altan.

 

Gør din altan større med en altandør af glas

Har du allerede en altan der ikke er specielt stor, og er du træt af at det føles indeklemt, når man opholder sig på altanen, kan du altså med rette udskifte din altandør. Dette vil være en billig løsning, og det vil med sikkerhed gøre din altan oplevelse bedre.

Find eksempelvis et udvalg af altandøre hos minaltan.dk.

 

Få mere inspiration her:

Mangler du luft i din lejlighed. Få en glas altan

Stål altaner er en billig men ikke helt usmart løsning

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *