Derfor burde du overveje at bo i Benalmadena

Benalmadena

Den smukke by mod syd – Benalmadena. Du har måske været der et smut på sommerferie. I nød strandene, vinen, maden, hinandens selskab.

I sad og kiggede ud over havet, da tallerkenen var tom og glasset fuld. I snakkede om, hvorfor I ikke bare flytter herned. Hvor I ikke bare stikker af til Sydspanien noget oftere, hvorfor ikke for altid.

Men så kommer I i tanker om skolen, børnene elsker at gå i, jeres jobs, der ikke bare kan rykkes videre ud i verden. I bliver bremset, og drømmen stopper.

Måske er det på tide at drømme igen.

Tid til en stor forandring i dit liv

En forandring i livet har vi snart alle sammen brug for i denne besynderlige tid. Vi savner alle sammen at rejse, vi savner at komme væk. Vi savner den verden, der var engang.

Vi forsikrer os selv om, at verden bliver nogenlunde den samme og at vores problemer fordufter i den nyåbnede verden. Sådan bliver det nok for langt de fleste – og heldigvis for det.

Men måske er den store forandring I søger i jeres liv, ikke at verden skal blive, som den var før. Måske er den store forandring faktisk, at verden vedbliver med at være forandret og ny.

Der er selvfølgelig ingen, der ønsker sig en længere isolation og mindre social kontakt. Men den store forandring kunne være et helt nyt kapitel i jeres liv.

Det kunne være nu, I ikke blev holdt tilbage af børnene. Det kunne være nu, hvor cheferne har fundet ud af, at det faktisk er muligt at arbejde hjemmefra. Det kunne være nu jeres mulighed for at finde en bolig i Benalmadena endelig kunne forløses.

En fantastisk investeringsmulighed

Skulle jeres drøm stadig være forhindret af børn, venner, forældre eller måske er viljen og lysten bare ikke til at starte en ny tilværelse op i et fremmed land, så skal det ikke holde dig fra en bolig i Benalmadena.

En bolig kunne jo også være en sommerresidens. En bolig I kan søge imod, når vejret bliver skidt, når sommerferien rammer eller når behovet bare er til, at der skal ske noget nyt at komme lidt væk.

Boligmarkedet har ikke just sine bedste tider pt. Pandemien er i meget høj grad en økonomisk krise og ikke ”bare” en sundhedskrise. Det kunne være nu, hvor markedet er billigere, I skal slå til.

Der er jo gode muligheder for at leje boligen ud, når I ikke benytter den.

En langsigtet pensionsplan

Det store spring til det fremmede land, til den forunderlige og herlige kultur, kan I så tage, når arbejdet ikke hiver længere, når børnene kan stå på egne ben.

Pludselig en dag bliver det muligt faktisk at udleve den drøm, I sad og funderede over ved havet med vin i glasset.

Pludselig kan I flytte og tør I flytte.

Det ville være, kan blive, bliver en fantastisk måde at bruge de sidste år af livet på. En bolig i Benalmadena er også en fantastisk pensionsplan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *